Lek in Koreaanse eShop ondersteunt Nintendo Direct-gerucht

  • Nieuws

  • 09-06-2022 15:41

  • Rik

3

Gisteren konden we het gerucht melden dat de ‘niet-E3 Nintendo Direct’ mogelijk plaats zal vinden op 15 juni. Vandaag is er een lek boven water gekomen uit de Koreaanse eShop die dit gerucht kracht bij zet. De release datum van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge blijkt namelijk ook gepland te staan voor die dag.

Net zoals bij de release van Neon White, de game waarop het Direct-gerucht gebaseerd is, had Shredder’s Revenge nog geen aangekondigde releasedatum. Toch komt deze volgens de Koreaanse eShop uit op 15 juni. Vermoedelijk gaat het ook hier om een shadowdrop-titel die gelijk na de aankondiging beschikbaar komt. Nintendo Directs hebben vaak een (paar) shadowdrops in de presentatie.

Juist omdat Nintendo traditioneel gezien een Nintendo Direct houdt tijdens de E3-periode is de timing van de releases van Neon White en Shredder’s Revenge opvallend. Ook al is de E3 dit jaar officieel geannuleerd, toch houden veel bedrijven uit de industrie presentaties met aankondigingen. Onder andere het Summer Game Fest neemt de plaats van traditionele E3-presentaties in. Nintendo heeft nog geen plannen bekend gemaakt, maar kondigt Nintendo Directs doorgaans pas zo’n 24 tot 48 uur van tevoren aan. Hou er rekening mee dat zonder een bevestiging vanuit Nintendo nog niets definitief is.

Geloof jij het gerucht van een Nintendo Direct op de 15e? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

reporterdavid

09-06-2022

#5313

Boeiender: ik lees Nintendo Switch + Nintendo Switch Pro? 

DenHette

09-06-2022

#5315

Ik was er even mee weg, maar het woord achter "Pro" vertaald naar "controller"

reporterdavid

09-06-2022

#5316

ah. had nergens een aankondiging gezien. maargoed. dat zal t zijn.