LEGO 2K Drive officieel aangekondigd voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 23 mrt 23 om 17:39

  • Erik

  • 3

LEGO en 2K Games doen LEGO 2K Drive officieel uit de doeken. De racer verschijnt op 19 mei voor Nintendo Switch.

LEGO 2K Drive speelt zich af in een grote open wereld, waar spelers “elk voertuig kunnen bouwen dat ze willen”. Je doel is om een legende te worden in de LEGO-racewereld.

De onthulling komt met een ‘Awesome Reveal Trailer’ en gaat gepaard met diverse screenshots.

Verwacht het volgende in LEGO 2K Drive:

  • Een grote open wereld genaamd Bricklandia, met vier afgescheiden regio’s. Hier vind je races, maar ook minispellen, uitdagen, alsmede dingen om kapot te maken en te verzamelen.
  • Je doel is om de felbegeerde Sky Cup Trophy in de wacht te slepen. Diverse rivalen doen echter hun best om je dit zo moeilijk mogelijk te maken. Gelukkig heb je diverse power-ups om op ze af te vuren.
  • Bouw je eigen voertuig. Er zijn meer dan 1.000 unieke LEGO-stukjes beschikbaar, en hoe verder je komt, hoe meer je hiervan kunt gebruiken. Daarnaast zijn er vele kleuren, stickers en accessoires om aan je auto toe te voegen. De wereld bevat ook bekende auto’s uit LEGO City, Creator, Speed Champions en meer.
  • LEGO 2K Drive is in je eentje en met vrienden te spelen. Race online of in split-screen tegen elkaar of sla de handen ineen in co-op uitdagingen.

LEGO Group gaf eerder deze week al aan dat de game vandaag aangekondigd werd. Begin 2022 kwam naar buiten dat LEGO en 2K Games een samenwerking aangingen om ‘sportspellen’ mogelijk te maken.

Bron: LEGO Group

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

1

Rik

Sonic Frontiers tikt 3 miljoen verkopen aan

3

Nieuws Sonic Frontiers tikt 3 miljoen verkopen aan

23-03-2023

2

Rik

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

0

Review Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

23-03-2023

5

Thijmen

Discussieer met ons mee! 3

Paul

23 mrt 23 om 19:18

#9278‍

3799 XP | 658 comments

3 verschillende uitgaves, pre-order bonussen: de invloed van 2K Games is duidelijk aanwezig Ik bid dan maar dat er iets van custom gamemodes en tracks inzitten om wellicht op die manier de oude LEGO Racers ervaring via de community terug te brengen.

Weinig hoop voor fans van LEGO Racers aan deze trailer te zien.

oldman86

23 mrt 23 om 20:26

#9279‍

1161 XP | 217 comments

Ziet er top uit ben benieuwd 

Tamadachi

26 mrt 23 om 10:13

#9310‍

5155 XP | 640 comments

Wauw, deze gameplay trailer laat met de grote open wereld van bricklandia, de mogelijkheid om uit blokjes zelf auto's te bouwen en online en split screen multiplayer wel zien dit het misschien wel het gedroomde Lego Racespel gaat worden waar fans van Lego Racers zoals ikzelf jarenlang op hebben gehoopt.