Leak: gloednieuwe epiloog voor Kirby's Return to Dreamland Deluxe

  • Nieuws

  • 30 jan 23 om 16:00

  • Rik

  • 0

We zijn minder dan een maand verwijderd van de release van Kirby’s Return to Dreamland Deluxe, maar toch was er een onderdeel van de game tot nu toe onbekend. De remake van Kirby’s Wii-avontuur uit 2011 bevat namelijk ook een gloednieuwe epiloog!

Dit blijkt uit het gelekte hoesje voor de game. Het bestaan van de “Magolor Epilogue” was tot op heden onbekend. Magolor is de grote tegenstander van Kirby in Return to Dreamland. De Magolor Epilogue speelt zich af na de gebeurtenissen uit de hoofdgame.

Mogelijk wilde Nintendo de Magolor Epilogue aankondigen in een toekomstige Nintendo Direct. Nintendo houdt traditiegetrouw namelijk een Nintendo Direct in februari. Kirby’s Return to Dreamland Deluxe zou hierin de laatste marketingpush krijgen van The Big N.

Het is niet voor het eerst dat Nintendo een nieuwe epiloog toevoegde aan remakes van oudere games. Onder andere Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Bowser’s Fury) en Xenoblade Chronicles: Definitive Edition (Future Connected) gingen Kirby al voor.

Kirby’s Return to Dreamland Deluxe komt op 24 februari 2023 uit voor de Nintendo Switch.

Wat verwacht jij van de Magolor Epilogue? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Ghibli-esqe platformer Europa naar Nintendo Switch (demo beschikbaar)

0

Nieuws Ghibli-esqe platformer Europa naar Nintendo Switch (demo beschikbaar)

17-04-2024

1

Rik

Vang Armarouge & Ceruledge in Tera Raid-event Scarlet & Violet

1

Nieuws Vang Armarouge & Ceruledge in Tera Raid-event Scarlet & Violet

30-01-2023

1

Erik

Binnenkort Super Mario-pizza’s te koop in Duitse winkels

11

Nieuws Binnenkort Super Mario-pizza's te koop in Duitse winkels

30-01-2023

5

Rik

Reageer als eerste!