Launchtrailer voor Wavetale

  • Nieuws

  • 12 dec 22 om 16:32

  • Rik

Uitgever Thunderful heeft een launchtrailer voor de game Wavetale vrijgegeven. De game komt vandaag uit voor onder andere de Nintendo Switch.

In Wavetale verken je de golven boven een verzonken stad met de jonge Sigrid. Alleen de hoogst gelegen delen en gebouwen van de stad bevinden zich nog boven het wateroppervlak en dienen als eilanden voor de overlevenden. Gevaarlijke shadows zorgen ervoor dat niemand zich meer in het water durft te begeven. Op een dag ontmoet de beschermd opgevoedde Sigrid een vriendelijke Shadow die haar in staat stelt over het wateroppervlak te glijden. Als Wavewalker is het aan Sigrid en haar chagrijnige oma om de geheimen van Strandville te onthullen en de toekomst veilig te stellen. Bekijk de trailer van deze action-adventure game hieronder:

Wavetale is vanaf 12 december 2022 beschikbaar op de Nintendo Switch en concurrerende platforms. Binnenkort kun je onze review lezen op N1-UP.nl!

Voel jij aan je water of Wavetale wat voor jou is? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!