Launch trailer voor The Legend of Heroes: Trails into Reverie

  • Nieuws

  • 7 jul 23 om 15:10

  • Rik

Vandaag komt het nieuwste deel in de The Legend of Heroes-serie beschikbaar in het Westen. Om de lancering te vieren, heeft uitgever NIS America een launch trailer online gezet.

The Legend of Heroes: Trails into Reverie is het meest recente deel in de Trails-serie en de directe opvolger van The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV. De game moet het einde vormen van de Crossbell- en Erebonia-verhaallijnen in het Trails-universum. Hoofdpersonages van het spel zijn de terugkerende Lloyd Bannings & Rean Schwarzer en het nieuwe mysterieuze personage C. Door middel van het nieuwe Crossroads System kunnen spelers vrij wisselen tussen deze drie personages.

Het gaat enkel om de Westerse release van The Legend of Heroes: Trails into Reverie. In Japan kwam de game al in 2021 uit. Bekijk de trailer hieronder:

The Legend of Heroes: Trails into Reverie is sinds 7 juli 2023 beschikbaar op de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Ga jij aan de slag met de nieuwste Legend of Heroes-game? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

1

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

2

Karlijn

Capcom geeft update over toekomst Mega Man

2

Nieuws Capcom geeft update over toekomst Mega Man

08-07-2023

2

Martijn

Mario_kart_tour_paulina_Pipe_tour

1

Nieuws Mario Kart Tour snelt naar Pipe Tour

07-07-2023

1

Evelyne

Reageer als eerste!