Launch trailer voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

  • Nieuws

  • 31 jan 23 om 16:16

  • Rik

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch! Ter ere van de release hebben Nintendo en THQ Nordic een launch trailer online gezet.

In SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake krijgen SpongeBob en Patrick een flesje met wensen-vervullende zeemeermintranen. Met hun wensen zetten ze als snel het ruimte-tijd-continuüm op stelten. SpongeBob en Patrick moeten uiteindelijk zelfs al hun BikiniBroek-vrienden redden uit verschillende wenswerelden. De 3D-platformer maakt gebruik van de originele Engelse stemmencast uit de tv-serie. Bekijk de launch trailer zelf hieronder:

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is vanaf 31 januari 2023 (vandaag) beschikbaar op de Nintendo Switch.

Ben jij er klaar voor? Ben jij er klaar voor? Ben jij er klaar voor… om met SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake aan de slag te gaan? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

0

Special De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

01-04-2023

2

Dennis

Game Proeverij Yoshi´s Island

0

Special Game Proeverij #3 - Speel mee met Yoshi's Island!

01-04-2023

2

Mitch

Yoshi Tour komt naar Mario Kart Tour met nieuw personage

0

Nieuws Yoshi Tour komt naar Mario Kart Tour met nieuw personage

01-04-2023

1

Rik

Reageer als eerste!