Launch trailer voor Disney Magical World 2: Enchanted Edition

  • Nieuws

  • 4 dec 21 om 02:43

  • Rik

  • 0

Disney Magical World 2: Enchanted Edition is uitgekomen voor de Nintendo Switch. Om dit te vieren heeft uitgever Namco Bandai een launch trailer online geplaatst.

Onder begeleiding van mierzoete muziek die niet zou misstaan bij een parade uit Disneyland komen verschillende beelden van de game voorbij. We zien onder andere het beroemde kasteel van Assepoester, Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Lilo & Stitch, Elsa & Anna en de Kleine Zeemeermin voorbij komen.

Disney Magical World 2: Enchanted Edition is een verbeterde versie van de gelijknamige 3DS-game uit 2016. Daan gaf de 3DS-versie destijds een 7,5 in zijn review (n1ntendo archief).

Zal Disney Magical World 2: Enchanted Edition deze pakjesavond bij jou thuis ook in de zak zitten? En zo ja, voor wie? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

0

Nieuws Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

28-03-2024

0

Thijmen

Wat spelen jullie dit weekend? [Sinterklaas-editie]

6

Special Wat spelen jullie dit weekend? [Sinterklaas-editie]

04-12-2021

1

Erik

Update voor Quake voegt nieuwe modus en missies toe

2

Nieuws Update voor Quake voegt nieuwe modus en missies toe

03-12-2021

0

Jeroen

Reageer als eerste!