Lanceertrailer voor The Legend of Heroes: Trails to Azure

  • Nieuws

  • 15 mrt 23 om 16:20

  • Rik

In Europa moeten we nog een paar dagen wachten, maar in Amerika kwam The Legend of Heroes: Trails to Azure gisteren al uit. NIS America heeft daarom een lanceertrailer gedeeld voor de game.

The Legend of Heroes: Trails to Azure is een remaster van de Playstation Vita-game uit 2011. Het spel vormt het directe vervolg op The Legend of Heroes: Trails from Zero en is onderdeel van de grotere The Legend of Heroes-serie. Trails to Azure ‘vormt de climax van de Crossbell-arc’ uit het Trails-universum.

De trailer van bijna drie minuten begint met beelden van de hoofdpersonen uit de game, gevolgd door gameplaybeelden. De trailer benadrukt dat het lot van de stadstaat Crossbell op het spel staat in deze game.

Let op, wij moeten nog wachten tot 17e voordat de game beschikbaar komt.

Spelers met savedata van The Legend of Heroes: Trails from Zero spelen extra scenes vrij in Trials to Azure. Ook heeft NIS America aangekondigd dat savedata uit The Legend of Heroes: Trails to Azure bonussen zal vrijspelen in de nieuwe game The Legend of Heroes: Trails into Reverie.

The Legend of Heroes: Trails to Azure komt in Europa op 17 maart uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij aan de slag met dit nieuwe deel in de The Legend of Heroes-serie? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

waluigi movie

1

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

4

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Reageer als eerste!