Lanceertrailer voor de vier LEGO Super Mario: Luigi's Mansion-sets

De samenwerking tussen LEGO en Nintendo gaat succesvol verder, want LEGO Super Mario: Luigi’s Mansion ligt nu spoedig in de winkels!

In oktober kwam Nintendo met een onthullingstrailer, dat Luigi’s Mansion zijn opwachting gaat maken binnen de LEGO Super Mario-sets. Vandaag verscheen hiervoor een lanceertrailer, die laat zien wat je met deze sets kunt bouwen én spelen.

Bevestig een Poltergust 3000 aan de interactieve LEGO Luigi (of LEGO Mario) uit de startersets, om nieuwe avonturen mee te beleven. Polterpup, Professor E. Gadd en King Boo zijn ook van de partij! In deze sets zit een spelelement voor meerdere spelers, om de ‘Golden Ghost’ te vangen en daarmee zoveel mogelijk muntjes te verdienen. Bekijk hier de trailer, waarin de nieuwe sets, interactieve mogelijkheden en geluidjes worden getoond.

Lanceertrailer voor de bouw- en speelsets van LEGO Super Mario: Luigi’s Mansion

Er zijn vier verschillende LEGO Super Mario: Luigi’s Mansion-sets verkrijgbaar, namelijk:

  • LEGO Super Mario – Luigi’s Mansion Lab
  • Poltergust Expansion Set
  • Entryway Expansion Set
  • Haunt-and-Seek Expansion Set

Alle sets hebben hun eigen unieke uitdagingen. Zo manoeuvreer je jezelf met de Entryway Expansion Set een weg naar het griezelige landhuis en bedenkt een manier om Bogmire te verslaan. Zoek een gouden bot voor Polterpup, maar pas op voor Boo! Bouw je eigen level met de Haunt-and-Seek Expansion Set, mét draaiende gangen, om op spoken én edelstenen te jagen. Alle sets zijn te combineren tot een nóg groter spookhuis, voor nog meer griezelige avonturen.

LEGO Super Mario: Luigi’s Mansion is de nieuwste toevoeging aan de LEGO Super Mario-reeks, die nu spoedig in de winkels ligt. Er volgen vast nog meer LEGO-sets in samenwerking met Nintendo.

Wat vindt jij van deze LEGO-pakketten of heb jij misschien een nóg beter idee voor een Nintendo LEGO-set? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

0

Nieuws Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

28-03-2024

0

Thijmen

Gras groot struikelpunt tijdens ontwikkeling van Hyrule Warriors: Age of Calamity

5

Nieuws Gras groot struikelpunt tijdens ontwikkeling van Hyrule Warriors: Age of Calamity

03-01-2022

5

Ness

Square Enix deelt Japanse box-art van Triangle Strategy

3

Media Square Enix deelt Japanse box-art van Triangle Strategy

03-01-2022

0

Robin

Reageer als eerste!