Lanceertrailer voor Airborne Kingdom

  • Nieuws

  • 9 nov 21 om 21:23

  • Rik

  • 0

Airborne Kingdom komt vandaag uit voor de Nintendo Switch! Om dit feit te vieren hebben Nintendo en ontwikkelaar The Wandering Band een launchtrailer vrijgegeven. 

Airborne Kingdom is een building en management-game, je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je eigen koninkrijkje in de lucht. Tijdens de game probeer je je bevolking te laten groeien, ontdek je nieuwe technologieën en gebouwen en moet je allianties zien te sluiten met koninkrijken op de begane grond. De omgeving is procedurally-generated en dus elke sessie anders. Wel zijn er altijd minstens drie omgevingen en twaalf steden te ontdekken. Bij het uitbouwen van je koninkrijk moet je de balans letterlijk en figuurlijk in de gaten houden: te zware gebouwen aan een kant doen je rijkje omkantelen, maar ook tussen de wensen van je inwoners moet je de gulden middenweg zien te vinden. Het hoofddoel van de game is om jouw Airborne Kingdom legendarisch te maken en aan het hoofd te plaatsen van een alliantie met de aardse koninkrijken.

De launch trailer laat beelden van de game zien gecombineerd met recentiequotes van eerdere uitgaves op andere platforms.

Lijkt het jou ook wel wat om je vliegende koninkrijk tot nieuwe hoogtes te brengen in Airborne Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

0

Nieuws Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

20-04-2024

0

Martijn

Japanse trailers voor Big Brain Academy: Knappe Koppen

1

Nieuws Japanse trailers voor Big Brain Academy: Knappe Koppen

09-11-2021

0

Rik

Monster Hunter Stories 2-spirits nu voor iedereen in Super Smash Bros. Ultimate

2

Nieuws Monster Hunter Stories 2-spirits nu voor iedereen in Super Smash Bros. Ultimate

09-11-2021

0

Jeroen

Reageer als eerste!