Lakeside Park lijkt volgende Mario Kart Tour baan

  • Nieuws

  • 20 jul 23 om 14:52

  • Dennis

Op Twitter is een sneak peek verschenen voor de volgende baan in Mario Kart Tour. Het lijkt te gaan om Lakeside Park, een track uit Mario Kart: Super Circuit!

Op het Twitterkanaal van Mario Kart Tour zijn twee afbeeldingen geplaatst als teaser voor de volgende nieuwe baan. De omschrijving erbij heeft het over “een weelderig meer met uitzicht op vulkanen”.

Daarmee kan het bijna niet anders dan dat het gaat om de baan Lakeside Park, uit de Game Boy Advance-game Mario Kart: Super Circuit. In deze klassieke baan race je rondom een meer met vulkanen. Na de eerste ronde wordt de lucht donker en vallen er lavastenen uit de lucht, zoals we ook lijken te zien op de tweede afbeelding in de Twitter-post.

Wanneer de volgende Tour start is nog niet bekend. Op dit moment zit het spel nog volop in de Pipe Tour.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

1

Karlijn

Wii-emulator komt definitief niet naar Steam

4

Nieuws Wii-emulator komt definitief niet naar Steam

20-07-2023

4

Rik

Theatrhythm Final Bar Line DLC voegt Octopath Traveler-muziek toe

0

Nieuws Theatrhythm Final Bar Line DLC voegt Octopath Traveler-muziek toe

20-07-2023

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

21 jul 23 om 19:18

#10857‍

4377 XP | 580 comments

Het is opzich een logische beslissing van Nintendo om het moeilijkere Lakeside Park pas na het makkelijkere Riverside Park uit te brengen maar ik vind het ergens wel jammer dat we dit uitdagende rondje rond het meer niet in MK8DX terug gaan zien waar een tekort is aan banen met vulkanen.