Labyrinth of Galleria: The Moon Society op 17 februari 2023 naar Switch

  • Nieuws

  • 4 okt 22 om 19:53

  • Erik

NIS America heeft aangekondigd dat Labyrinth of Galleria: The Moon Society naar het westen komt. De dungeon crawler verschijnt op 17 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

De aankondiging komt met een trailer. Deze laat zien wat je kunt verwachten: een landhuis met een mysterieus labyrint, klaar voor jouw en je manschappen om onderzocht te worden.

Labyrinth of Galleria: The Moon Society is de opvolger van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, dat in 2018 op de Nintendo Switch verscheen. De titel is te vergelijken met Etrian Odyssey, waarin je vooraf de weg vooruit niet weet, maar die stapsgewijs moet ontdekken.

Verwacht het volgende:

  • Jij speelt als een ‘dwalende geest’ die wordt opgeroepen door de mysterieuze Madame Marta, met de taak om een groots ondergronds labyrint te onderzoeken. Vol schatten en geheimen. Met de help van assistent Eureka en jouw leger aan marionetten, ga je deze uitdaging aan.
  • NIS America belooft meer dan vijftig uur aan labyrint om te exploreren
  • Jij stelt zelf een team samen uit diverse klasses. Hoe verder je komt, hoe meer mogelijkheden je hebt om je team naar jouw smaak aan te passen.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van Labyrinth of Galleria (link naar YouTube). Officiële website.

Voorganger Labyrint of Refrain: Coven of Dusk was in mijn ogen een aangename dungeon crawler – hoewel de instapdrempel wel vrij hoog lag. Ik gaf het een 85 in mijn review!

Zit jij te wachten op deze titel? Heb jij de voorganger gespeeld? Laat het weten in de reacties!

Bron: NIS America

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Reageer als eerste!