Labyrinth of Galleria: The Moon Society op 17 februari 2023 naar Switch

  • Nieuws

  • 4 okt 22 om 19:53

  • Erik

  • 0

NIS America heeft aangekondigd dat Labyrinth of Galleria: The Moon Society naar het westen komt. De dungeon crawler verschijnt op 17 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

De aankondiging komt met een trailer. Deze laat zien wat je kunt verwachten: een landhuis met een mysterieus labyrint, klaar voor jouw en je manschappen om onderzocht te worden.

Labyrinth of Galleria: The Moon Society is de opvolger van Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk, dat in 2018 op de Nintendo Switch verscheen. De titel is te vergelijken met Etrian Odyssey, waarin je vooraf de weg vooruit niet weet, maar die stapsgewijs moet ontdekken.

Verwacht het volgende:

  • Jij speelt als een ‘dwalende geest’ die wordt opgeroepen door de mysterieuze Madame Marta, met de taak om een groots ondergronds labyrint te onderzoeken. Vol schatten en geheimen. Met de help van assistent Eureka en jouw leger aan marionetten, ga je deze uitdaging aan.
  • NIS America belooft meer dan vijftig uur aan labyrint om te exploreren
  • Jij stelt zelf een team samen uit diverse klasses. Hoe verder je komt, hoe meer mogelijkheden je hebt om je team naar jouw smaak aan te passen.

Bekijk hier de aankondigingstrailer van Labyrinth of Galleria (link naar YouTube). Officiële website.

Voorganger Labyrint of Refrain: Coven of Dusk was in mijn ogen een aangename dungeon crawler – hoewel de instapdrempel wel vrij hoog lag. Ik gaf het een 85 in mijn review!

Zit jij te wachten op deze titel? Heb jij de voorganger gespeeld? Laat het weten in de reacties!

Bron: NIS America

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Oswald_the_lucky_rabbit_fanart_n1upuseonly

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley voegt binnenkort Oswald the Rabbit toe

24-04-2024

0

Evelyne

Fandom koopt GameSpot, Metacritic en meer grote gamewebsites

1

Nieuws Fandom koopt GameSpot, Metacritic en meer grote gamewebsites

04-10-2022

2

Evelyne

Aankondigingsafbeelding van Nintendo Direct over Super Mario Bros-film

11

Nieuws Nintendo Direct aangekondigd voor Super Mario-film op 6 oktober

04-10-2022

5

Rik

Reageer als eerste!