LIVE A LIVE krijgt epische lanceertrailer

  • Nieuws

  • 23 jul 22 om 10:42

  • Rik

  • 0

Update: 23-07, 10:39: Square Enix heeft inmiddels ook de Engelse versie van de trailer uitgebracht. Ze doopten ‘m om tot officiële launch trailer van LIVE A LIVE.

Originele bericht, 15-07, 14:56

LIVE A LIVE komt volgende week naar de Nintendo Switch. Square Enix heeft nu de laatste pre-release trailer voor de game online gezet. 

De trailer is hoofdzakelijk in het Japans, maar er komen ook Engelse teksten in voor. Er zijn beelden te zien van alle zes de tijdperken die de game beslaat, telkens in prachtig vormgegeven HD-2D omgevingen. Ook suggereert de trailer dat de helden uit de zes tijdperken op het einde van de game samen komen om een gemeenschappelijke vijand te verslaan.

Bekijk de trailer hieronder:

LIVE A LIVE komt op 22 juli uit voor de Nintendo Switch. Er is een gratis demo beschikbaar waarmee het begin van het verhaal uitgeprobeerd kan worden. De progressie uit de demo is over te zetten naar de volledige game. Onze Erik raadt de demo van harte aan in zijn preview!

Maak jij volgende week een reis door de tijd in LIVE A LIVE? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

Terugkijken: Koopa Café Live Podcast!

1

Livestream Terugkijken: Koopa Café Live Podcast!

23-07-2022

4

Dreon

Nintendo Switch Sports krijgt 27 juli gratis zomer-update

1

Nieuws Nintendo Switch Sports krijgt 27 juli gratis zomer-update

23-07-2022

1

Erik

Reageer als eerste!