Laatste gratis update Mario Golf: Super Rush brengt Wiggler en Shy Guy

1

Sinds de release van Mario Golf: Super Rush in juni zijn er meerdere gratis updates uitgebracht. De laatste van de reeks is nu beschikbaar!

In alle updates werden speelvelden, personages en/of speelstanden toegevoegd. Zo werd eerst Toadette toegevoegd aan de line-up, eind september volgden Koopa Troopa en Ninji. In de meest recente en laatste update krijg je er nog twee opties bij: Shy Guy en Wiggler. Ook worden twee nieuwe modi toegevoegd. In ’target golf’ speel je met alleen tee shots, zonder dat je de gedetailleerde golfregels hoeft te kennen. ‘One-On, One-Put’ is toegevoegd aan Solo Score Challenge, waarin je bij de eerste slag de green moet raken en bij de tweede slag in de cup moet putten. De eerste slag moet op de green zijn en de tweede slag moet in de cup zijn.

Wiggler gebruikt zijn lichaamskracht om de bal verder te kunnen slaan. Als hij een Special Shot gebruikt of aangevallen wordt, wordt hij tijdelijk kwaad waardoor hij sterker wordt. Zijn eigen Special Shot heeft het effect dat ballen van het inslagpunt worden weggeblazen, evenals het omringende gebied. Shy Guy is wat minder opvliegend. Hij is een goed uitgebalanceerd, allround personage dat in elke situatie makkelijk te gebruiken is. Zijn Special Dash gebruikt de hulp van de Fly Guys om hem te laten vliegen totdat zijn meter op is, of een knop wordt ingedrukt. Gebruik hem op het juiste moment om een voorsprong op je tegenstander te krijgen. Zijn Special Shot heeft het effect dat ballen rond het inslagpunt worden weggeblazen.

Ga jij de nieuwe modi uitproberen? Deel je ervaringen in de comments!

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Discussieer met ons mee!

Apenknul

25 november 2021 00:02

#2634

Wiggler en Shy Guy zijn wel vette characters om bij in te doen. Stiekem vond ik Wiggler in MK7 erg gaaf, dus ben blij dat de rups er weer is. Shy guy is tegenwoordig een classic character, waar ik ook in MK8 erg veel mee speel. Sowieso zijn meer Mario bros. 2 characters welkom in mijn ogen.

of om een reactie achter te kunnen laten.