Koopa Café #18 - De Sony Wii Q

  • Nieuws

  • 3 jun 23 om 09:33

  • Dreon

Welkom in het Koopa Café, de plek waar de koffie en de sfeer lekker warm is! Tijdens onze live podcasts bespreken we het laatste nieuws uit de wereld van Nintendo en beantwoorden we jullie vragen uit de Twitch chat. De Live Podcast is het lekkerste vers op Twitch, maar wordt na afloop ook bezorgd op jouw favoriete podcast-platform naar keuze.

Tijdens onze laatste podcast in het Koopa Café bespraken we ons hype-niveau voor Tears of the Kingdom, de langverwachte release van Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp, het optreden van de Nintendo Ninja’s en jawel, de DLC van Xenoblade 3. Dit keer bespreken we hoe de creatieve breinen bij Sony steeds weer nieuwe ideeën heeft, die wel erg veel op die van Nintendo lijken. Ook bespreken we wat we nog allemaal op de Nintendo Switch gaan krijgen na The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Je kunt de Koopa Café Podcast A18 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de Koopa Café Podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1-UP Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken.

Like dit bericht:

Over Dreon

Liefhebber van JRPG's als Xenoblade Chronicles maar ook westerse RPG's zoals Baldur's Gate en Divinity: Original Sin 2. Verder is hij nog steeds groot fan van Zelda, zelfs zo erg dat hij Majora's Mask op zijn rug heeft laten tatoeëren. Als PR Manager zorgt hij voor de contacten met uitgevers en gamebedrijven, verder maakt hij ook graag video's waarin hij af en toe zelfs in een roze hemd te zien is.

Lees meer over Dreon

Recente artikelen

Vang Hisuian Decidueye in Tera Raid Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang Hisuian Decidueye in Tera Raid Scarlet & Violet

02-10-2023

0

Karlijn

Grant Kirkhope lijkt klaar met zijn werk voor Mario + Rabbids

1

Nieuws Grant Kirkhope lijkt klaar met zijn werk voor Mario + Rabbids

03-06-2023

4

Erik

Disney Dreamlight Valley krijgt geüpdate contentplannen voor 2023

0

Nieuws Disney Dreamlight Valley krijgt geüpdate contentplannen voor 2023

02-06-2023

2

Thijmen

Reageer als eerste!