Klonoa Phantasy Reverie Series krijgt lanceertrailer

Wahoo! Klonoa komt naar de Nintendo Switch, waarvoor Bandai Namco een lanceertrailer heeft vrijgegeven!

 

Klonoa is een serie van 3D avonturen-platformgames, die sinds 1997 worden gemaakt door Bandai Namco. Klonoa trekt erop uit om zijn kleurrijke fantasiewereld van de ondergang te redden. Nu de reeks vijfentwintig jaar oud is geworden, verschijnt Klonoa Phantasy Reverie Series. Deze game omvat remasters van Klonoa’s eerste twee avonturen, namelijk Klonoa: Door to Phantomile (1997, Playstation) en Klonoa 2: Lunatea’s Veil (2001, Playstation 2).

Beide games hebben een sterke grafische poetsbeurt gekregen, maar houden de vertrouwde gameplay intact. Er is nu ook een aanpasbare moeilijkheidsgraad, zodat zowel oude als nieuwe spelers meteen aan de slag kunnen. Je kunt de lanceertrailer hieronder bekijken.

In Klonoa Phantasy Reverie Series vind je remasters van de eerste twee Klonoa-games!

In Azië en Japan is het spel vandaag al verschenen. In Europa en Amerika staat Klonoa Phantasy Reverie Series op de planning voor morgen, 8 juli 2022. Kijk jij uit naar Klonoa’s avonturen? Vertel er ons meer over in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Fan Friday: Super Mario Galaxy DS

4

Special Fan Friday: Super Mario Galaxy DS

08-07-2022

8

Rik

The Diofield Chronicle komt uit op 22 september

0

Nieuws The Diofield Chronicle komt uit op 22 september

07-07-2022

3

Rik

Reageer als eerste!