Kirby's Dream Buffet lanceert 17 augustus voor Nintendo Switch

0

In een nieuwe trailer onthult Nintendo de releasedatum voor Kirby’s Dream Buffet: 17 augustus komt de game naar de Nintendo Switch.

Eerder vandaag werd deze datum al voor Japan onthuld tijdens het Kirby-concert ter ere van diens 30e verjaardag.

De titel kost straks €14,99 in de Nintendo eShop. Met de trailer krijgt je een overzicht van alles dat je kunt verwachten: spelmodi, ontgrendelbare beloningen en meer!

 

Kirby’s Dream Buffet bevat uit de volgende speelstanden:

  • Race. Race naar het einde van een parkoers, en verzamel onderweg alle aardbeien die je tegenkomt. Hoe grote je bent, hoe makkelijker je tegenstanders en obstakels wegbeukt. Geef jezelf daarnaast een voordeel via Snackkrachten; kruip bijvoorbeeld als pudding onder muren door of blaas iedereen uit de weg als Tornado. Er zijn acht verschillende Snackkrachten!
  • Minigame. Probeer zoveel mogelijk aardbeien te eten voordat de tijd om is! Deze vallen bijvoorbeeld van bozen of zijn verstopt in dozen. Maar pas op: soms zijn er ook slechteriken. Elke minigame is een klein compact level, met zijn eigen uitdaging. Hoe vaker je wint, hoe meer levels je vrijspeelt!
  • Gevecht. Al je aardbeien staan op het spel! Val je tegenstander aan, en probeer ze allemaal te verzamelen. Maar pas op: je tegenstander doet hetzelfde. Om je hierbij te helpen zijn er Snackkrachten exclusief voor deze modus, zoals Boor en Steen. Met Steen val je uit de lucht en roep je schokgolven op voor je tegenstanders!

Kom je vaak als winnaar uit de strijd? Dan sleep je verschillende kostuums in de wacht, om Kirby naar jouw eigen smaak om te vormen. Daarnaast kun je ‘koekjes’ verzamelen. Dit zijn een soort trofeeën met artwork uit Kirby’s voorgaande spellen, en dienen als startpunt tijdens een race!

Naast online opties voor vier spelers, is het mogelijk om de titel samen te spelen op één Nintendo Switch of de uitdaging met vrienden aan te gaan via de lokale speelstand.

Kirby’s Dream Buffet is een nieuw multiplayer-avontuur in de stijl van spellen als Fall Guys. Op kleurrijke hindernisbanen probeer jij als de roze blob zoveel mogelijk aardbeien op te smikkelen.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Reageer als eerste!