Kirby and the Amazing Mirror naar NSO+ volgende week

  • Nieuws

  • 22 sep 23 om 09:56

  • Erik

Kirby and the Amazing Mirror wordt vrijdag 29 september uitgebracht voor leden van NSO+. De Game Boy Advance-titel is voor het eerst op de Nintendo Switch speelbaar.

Ter ere van de release heeft Nintendo een trailer uitgebracht. Kirby and the Amazing Mirror is gratis speelbaar voor iedereen met een abonnement op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

De titel bevat lokale en online multiplayer.

Kirby and the Amazing Mirror (2004) speelt zich af in de lucht van Dream Land, dat aangevallen is door een kwade schaduw. Kirby is ditmaal niet alleen om dit kwaad te stoppen: hij is opgesplitst in vier verschillende Kirby’s, wiens krachten hij naar hartenlust kan gebruiken. Roep Red, Yellow en Green Kirby op om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Daarnaast zijn er weer vele Copy Abilities te vinden, zoals Cupid Kirby of de stoere Smash Bros. Kirby.

Nintendo brengt geregeld nieuwe titels uit voor de Game Boy Advance-applicatie van NSO+. In juli 2023 kwamen Oracle of Ages en Oracle of Seasons bijvoorbeeld uit, terwijl er in mei drie Super Mario Advance-spellen bijkwamen.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Batman: Arkham Trilogy lijkt op Switch grafisch ondermaats

2

Nieuws Batman: Arkham Trilogy op Switch lijkt grafisch geen hoogvlieger

05-12-2023

1

Erik

Vang nu Slither Wing + Iron Moth in Tera Raid Scarlet & Violet

0

Nieuws Vang nu Slither Wing + Iron Moth in Tera Raid Scarlet & Violet

22-09-2023

2

Evelyne

Hoofdafbeelding bij Tentoonstelling van Legend of Zelda in Forum Groningen vanaf 4 november

3

Nieuws Tentoonstelling van The Legend of Zelda naar Forum Groningen

22-09-2023

5

Erik

Reageer als eerste!