Kamiya is Nintendo dankbaar voor het mogelijk maken van Bayonetta 3

  • Nieuws

  • 31 okt 22 om 08:40

  • Erik

Platinum Games-director Hideki Kamiya is ontzettend dankbaar dat Nintendo hielp met het mogelijk maken van Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch.

In een interview met Famitsu (vertaling door Nintendo Everything) zegt hij het volgende:

“[..] Dat is waarom ik ontzettend blij was dat we de mogelijkheid kregen om de derde game te maken. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik voor altijd in het krijt sta bij Nintendo.”

Nintendo-producer Makoto Okazaki bevestigt dit verhaal in hetzelfde interview. Een gepassioneerde videoboodschap van Kamiya had hierbij een belangrijk aandeel. Okazaki: “Ik denk persoonlijk dat dit videobericht het laatste zetje was om deze game tot realiteit te maken.”

Bayonetta 3 is tijdens de Game Awards van 2017 aangekondigd voor de Nintendo Switch (link N1ntendo-archief) met een teaser-trailer. Het zou bijna vier jaar duren voor de eerste gameplaybeelden werden getoond, maar op 24 september 2021 was het tijdens een Nintendo Direct eindelijk zo ver.

Bayonetta 3 is sinds 28 oktober 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Famitsu (vertaling via Nintendo Everything)

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

2

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Reageer als eerste!