K3 danst op Waterval in commercial Just Dance 2022

  • Nieuws

  • 17-12-2021 17:27

  • Rik

3

Meidengroep K3 is te zien in de nieuwste reclame voor Just Dance 2022 voor Nintendo Switch. Het trio promoot hiermee hun eigen nummer ‘Waterval’ dat is opgenomen in de liedjeslijst van de game.

In de commercial dansen Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman met Joy-Con in de hand op hun eigen nummer. Boschman krijgt van haar collega’s te horen dat ze nog moet oefenen omdat ze achter staat op de andere twee. Door te laten vallen dat ze gaat stoppen met K3 weet Julia de andere twee ‘K3’tjes’ zo te verbazen dat ze stoppen met dansen. Hierdoor weet het nieuwste lid van de formatie, die wel blijft doordansen, de winst te pakken.

Waterval van K3 staat niet op de cartridge van Just Dance 2022 en moet apart gedownload worden. Een internetverbinding is dus vereist, maar het nummer zelf is gratis: er zijn dus geen extra kosten verbonden aan het downloaden.

Het scenario van de commercial is een verwijzing naar de nieuwe samenstelling van K3: Julia Boschman is namelijk pas sinds 27 november van dit jaar lid van de meidengroep. Begin 2021 maakte voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer bekend te stoppen als K3’tje. Om haar vervanger te vinden werd de talentenjacht K2 zoekt K3 opgezet, die zowel op de Nederlandse als de Vlaamse tv te zien was. Door deze talentenjacht te winnen werd Boschman (19) het nieuwste lid van de meidengroep.

Het liedje is sinds 9 december 2021 exclusief verkrijgbaar voor de Benelux, en is het derde nummer van K3 dat in Just Dance terecht is gekomen. Just Dance 2022 is sinds 4 november 2021 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Ben jij net zo enthousiast over de toevoeging van Waterval aan Just Dance 2022 als onze eigen Dreon en Robin? Plaats dan je eigen auditie-video om het derde lid te worden van de enige echte tributeband ‘N3’ in de comments! 

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Duncmasta

18-12-2021

#2863

Als Oya lé lé en Alle Kleuren niet in de game zitten boycot ik deze! :@

Rik

18-12-2021

#2876

Ik ben bang dat ik je inner K3-fangirl moet teleurstellen  

Nee, maar serieus... Daar zou nog echt geld in zitten denk ik. Als ze voor de Neder-Vlaamse markt dit ene nummer (gratis) beschikbaar kunnen maken, dan zou het toch ook niet al te moeilijk/duur moeten zijn om op dezelfde engine een "K3 Dansspektakel"-game te maken. Plak de gezichten van K3 lekker prominent op de cover, laat die meiden even flink reclame maken, en maak als ze weer een nieuwe hit hebben dat nummer als DLC beschikbaar en je verkoopt er over de levensduur van de Switch zo tienduizenden exemplaren van in NL & BE. 

"Wah Gertje, misschien moet jij zo even naar Jubiezot bellen zo!" "Ah nee Samson, Ubisoft!"

rob1N

20-12-2021

#2884

ik draai hier mijn handjes niet voor om hoor