Trailer toont Jimmy Neutron in Nickelodeon All-Star Brawl 2

  • Nieuws

  • 15 aug 23 om 14:28

  • Rik

  • 1

“Recht naar de maan, daar komt Jimmy aan.” Het personage Jimmy Neutron komt naar Nickelodeon All-Star Brawl 2. Een trailer zet de nieuwe vechter in het zonnetje.

Jimmy Neutron is een nieuwe toevoeging ten opzichte van het originele Nickelodeon All-Star Brawl. Hij was het hoofdpersonage van de gelijknamige animatieserie die liep van 2002 tot 2006. De tienjarige ‘boy genius‘ vecht met behulp van zijn uitvindingen. Met name Jimmy’s robot-hond Goddard (Flokkert) wordt uitgebreid ingezet voor Jimmy’s moveset. Jimmy kan Goddard inzetten als vliegende drone om tegenstanders aan te vallen. Zelf blijft Jimmy op deze momenten wel weerloos op zijn eigen plek staan. Bekijk de trailer zelf hieronder:

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is het vervolg op het originele Nickelodeon All-Star Brawl uit 2021. De game moet nog dit jaar op onder andere de Nintendo Switch uitkomen.

Ben jij van plan om later dit jaar te brawlen met Jimmy in Nickelodeon All-Star Brawl 2? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Paper Mario: The Thousand-Year Door – Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

0

Review Paper Mario: The Thousand-Year Door - Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

21-05-2024

6

Mark

Feral Interactive teaset twee nieuwe games voor Switch

0

Nieuws Feral Interactive teaset twee nieuwe games voor Switch

15-08-2023

0

Dennis

Pokémon Home – Versie 3.1.0 ondersteunt Scarlet & Violet DLC

0

Nieuws Pokémon Home - Versie 3.1.0 ondersteunt Scarlet & Violet DLC

15-08-2023

1

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

reporterdavid

15 aug 23 om 20:01

#11107‍

1196 XP | 238 comments

Leuk om te lezen, had deel 1 op de Switch. Veel naar gekeken als kind. En leuk dat ze voiceacting hebben toegevoegd, als iemand die zelf stemmen heeft ingesproken vind ik dit een meerwaarde