Introductie Xenoblade Chronicles 3 'hero' Zeon

  • Nieuws

  • 19-06-2022 15:40

  • Rik

0

Afgelopen week konden we al schrijven over de introductie van Juniper uit Xenoblade Chronicles 3. Juniper was echter niet de eerste ‘hero’ die de officiële Twitter-accounts uit de doeken deed. De introductie van deze andere helden kon je niet teruglezen op N1-UP. Oeps, daar gaan we snel verandering in brengen. Ontmoet Zeon!

De party bestaat in Xenoblade Chronicles 3 uit zes hoofdpersonages en mogelijk uit een optioneel zevende personage. Deze extra personages worden ‘heroes’ genoemd. Zeon is een van deze Hero-personages in Xenoblade Chronicles 3. Zeon komt van de Keves natie en vecht met zwaard en schild. De vleugels op zijn hoofd verraden dat Zeon (deels) High Entia is. Zeon’s vleugels zijn opvallend klein, die van hoofdpersonage Euni zijn bijvoorbeeld drie keer zo groot. De officiële bio van Zeon luidt als volgt:

Ook Monopon, de ‘Nopon-beheerder’ van het Japanse Xenoblade Twitter-account, heeft weer bewegende beelden gedeeld van Zeon in actie.

Net als Juniper lijkt Zeon de party in eerste instantie aan te vallen. Lanz kan net op tijd zijn verrassingsaanval afslaan, waarna Noah de tegenaanval inzet. Mede-High Entia Euni lijkt Zeon te herkennen. De locatie waar je Zeon voor het eerst tegenkomt lijkt Millick Meadows te zijn.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Vind jij Zeon er tof uitzien? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [2 juli]

02-07-2022

1

Erik

0

Review The Legend of Bum-bo - Candy Crush in een wat smeriger jasje

02-07-2022

3

Randy

2

Nieuws Sea of Stars is uitgesteld naar 2023

02-07-2022

2

Rik

Reageer als eerste!