Introductie Xenoblade Chronicles 3 'hero' Valdi

  • Nieuws

  • 20-06-2022 11:07

  • Rik

1

Vorige week konden we al schrijven over de introductie van Juniper uit Xenoblade Chronicles 3. Juniper was echter niet de eerste ‘hero’ die de officiële Twitter-accounts uit de doeken deed. De introductie van deze andere helden kon je niet teruglezen op N1-UP. Oeps, daar gaan we snel verandering in brengen. Ontmoet Valdi!

De party bestaat in Xenoblade Chronicles 3 uit zes hoofdpersonages en mogelijk uit een optioneel zevende personage. Deze extra personages worden ‘heroes’ genoemd. Valdi is een van deze Hero-personages in Xenoblade Chronicles 3. Valdi komt uit de Keves natie, waar hij een technicus is. In gevechten vervuld Valdi de rol van Medic. Valdi lijkt lid van het Machina-ras te zijn. De officiële bio van Valdi luidt als volgt:

Monopon, ‘de enige Nopon-werknemer van Monolith Soft’ en beheerder van het Japanse Xenoblade Twitter-account, heeft weer een kort introductiefilmpje geplaatst:

Valdi berijdt een Mechon-robot als hij de party tegenkomt. Hij noemt de groep Ouroboros en lijkt ze als vijanden te zien. Na interventie van de Nopon Manana lijkt Valdi te ontwaken uit een trance en verontschuldigt hij zich. Op basis van de omgeving zal deze ontmoeting plaats vinden in Millick Meadows.

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Vind jij Valdi er tof uitzien? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [2 juli]

02-07-2022

1

Erik

0

Review The Legend of Bum-bo - Candy Crush in een wat smeriger jasje

02-07-2022

3

Randy

2

Nieuws Sea of Stars is uitgesteld naar 2023

02-07-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee!

rob1N

20-06-2022

#5507

Misschien ligt het aan mij, maar de animaties lijken niet bepaald verbeterd. Alsof ze echt heel houterig om de beurt bewegen met stiltes tussendoor... Mjah, zal wel meevallen hoop ik.