Intelligent Systems brengt Byleth-figurine uit

  • Nieuws

  • 16 jan 22 om 17:48

  • Rik

  • 2

Intelligent Systems, de studio achter de Fire Emblem-serie, brengt zelf een figurine uit van Byleth. Dit is het hoofdpersonage uit Fire Emblem: Three Houses. Het gaat om de vrouwelijke variant van Byleth. 

Op dit moment zijn de pre-orders beschikbaar voor het figuur. De figurine zal geschilderd en al worden afgeleverd en is in 1/7 schaal. Tokura is verantwoordelijk voor het boetseerwerk en Shoushin Murakawa neemt het schilderwerk op zich. Intelligent Systems bracht het volgende statement uit:

Uit de Fire Emblem-serie komt het vierde figuur in een nieuwe serie figurines gemaakt door de ontwikkelaar van de serie, Intelligen Systems!

Uit de laatste Fire Emblem-game, ‘Fire Emblem: Three Houses’ kom een 1/7e schaalfiguur van het hoofdpersonage Byleth! Byleth is vereeuwigd als figuur in een dynamieke pose, waarin ze met haar zwaard zwaait terwijl ze haar studenten de strijd in leidt.

Het figuur komt met twee versies van het Sword of the Creator waarmee Byleth kan worden tentoongesteld. Een standaard-versie en een special effect-versie. De twee onderdelen tonen het zwaard in een andere vorm, waarmee de atmosfeer van het figuur drastisch wordt veranderd. Bekijk het figuur vanuit elke hoek!

Wie interesse heeft kan vanuit Nederland of België een pre-order plaatsen via Play-Asia voor €188,27. De pre-order deadline is 14 juli 2022. De verwachte levering zal plaatsvinden rond 28 februari 2023. Bekijk hieronder foto’s van de twee zwaard-varianten:

Ben jij geïnteresseerd in deze exclusieve figurine van Intelligent Systems zelf? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Rik’s Rumor Round-up: wat verwachten ‘insiders’ van 2022?

7

Special Rik's Rumor Round-up: wat verwachten 'insiders' van 2022?

16-01-2022

5

Rik

Bestandsgrootte Kirby en de Vergeten Wereld bekend

1

Nieuws Bestandsgrootte Kirby en de Vergeten Wereld bekend

16-01-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Yosher

16 jan 22 om 23:10

#3210‍

5821 XP | 1078 comments

Uiteraard gaat het alleen om de vrouwelijke variant. 😶

Theodred

17 jan 22 om 10:45

#3214‍

123 XP | 12 comments

Prachtig maar helaas te duur