Indie-kaartspel Card Shark wordt geschud naar 2022

  • Nieuws

  • 1 dec 21 om 14:18

  • Willem

  • 0

Het bijzondere kaartspelletje Card Shark, dat onthuld werd tijdens de Indie World showcase in Augustus, is helaas uitgesteld naar 2022.

Dat maakte de uitgever Devolver Digital vandaag bekend met een korte nieuwe trailer voor de game die je hieronder kan bekijken. In Card Shark speel je als een 18e-eeuwse Fransman ten tijde van de Frans revolutie. Door kaartspelletjes te spelen ontrafel je een groot complot over wat er echt gaande is.

Het bijzondere aan dit spel, naast de vrij unieke art style, is dat je tijdens de kaartspellen wordt aangemoedigd om te liegen en vals te spelen. Je kan kaarten verdoezelen om zo er met de pot vandoor te gaan. Het belooft een unieke ervaring te worden dus als je van kaartspellen houdt is dit zeker eentje om volgend jaar in de gaten te houden.

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Sophia the Traveler – Het had zo mooi kunnen zijn…

0

Review Sophia the Traveler - Het had zo mooi kunnen zijn...

26-04-2024

0

Karlijn

Roguevania Dead Cells kondigt The Queen & The Sea DLC aan

0

Nieuws Roguevania Dead Cells kondigt The Queen & The Sea DLC aan

01-12-2021

1

Kitty

Minecraft Caves & Cliffs Update deel 2 brengt je naar nieuwe hoogten

0

Media Minecraft Caves & Cliffs Update deel 2 brengt je naar nieuwe hoogten

01-12-2021

1

Kitty

Reageer als eerste!