In-game prijzen Pokémon GO gaan stijgen in Europa

Niantic heeft via hun website bekendgemaakt dat de in-game prijzen voor Pokémon Go gaan stijgen op alle mobiele platformen.

Pokémon Go en Pikmin Bloom ontwikkelaar Niantic heeft aangekondigd dat de in-game prijzen vanaf 5 oktober gaan stijgen in veel regio’s in de wereld. De volgende regio’s gaan hier last van hebben:

  • Alle landen die de euro als valuta hebben
  • Chili
  • Egypte
  • Japan
  • Maleisië
  • Pakistan
  • Polen
  • Zuid-Korea
  • Zweden
  • Vietnam

Niantic benoemt op een post op de officiële website dat het graag proactief wil zijn met het aankondigen van de  prijsveranderingen. Daarbij werd ook uitgelegd dat de prijsstijgingen komen door de verandering van de App store prijs tiers. Deze prijs veranderingen verschijnen ook op de andere mobiel platforms. Niantic gaat niet meteen actie ondernemen tegen deze veranderingen. In plaats daarvan gaat Niantic kijken welke impact het heeft op de gebieden in kwestie.

Geef jij wel eens geld uit aan Pokémon Go? Of beheers jij alle gyms en hoef je je geen zorgen te maken om muntjes? Laats het ons weten in de comments!

Bron: Niantic

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Duncmasta

04-10-2022

#6978

239 comments

Heeft gelukkig geen effect op mij, want ik speel het nog een paar jaar free to play en het blijft leuk. Het laat mijzelf koud dat ik niet altijd mijn muntjes krijg met gyms.

Yosher

04-10-2022

#6980

668 comments

Ik speel het toch niet meer, ben het spel echt beu geworden. 

Martijn

04-10-2022

#6983

160 comments

Speel Pokémon Go nog, maar heb er nog nooit een cent aan uitgegeven. Is een spel om te doen als ik me buiten verveel of te motiveren weer eens een eind te wandelen. Gaat prima zo, dus duurdere prijzen deren mij niet echt. Waarom zou ervoor betalen?

Alles wordt duurder, dus Pokémon Go dan ook maar, moeten ze gedacht hebben? Nouja, is niet anders. Ik beloof dat er bij mij niets veranderd: ik speel alleen maar gratis! Nu zeker!

 

rob1N

05-10-2022

#7004

624 comments

jezus, dat ze dit durven... muntjes zijn al achterlijk duur in GO en dan durven ze ondanks de vele miljoenen winst ook nog de ingame prijzen te verhogen? Het zou ze juist sieren als ze zouden zeggen "ondanks de prijsstijgingen van de app store passen wij onze ingame prices niet aan zodat gamers niet de dupe zijn van marktveranderingen". Maar goed, Niantic is en blijft moneygrabbing company.