Humoristisch avontuur Clunky Hero krijgt releasedatum voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 7 jan 23 om 11:15

  • Kitty

Clunky Hero werd al in 2020 bevestigd voor de Nintendo Switch na een succesvolle Kickstarter-campagne. Na een release afgelopen november op de pc, is het eind januari tijd voor de Switch-versie.

Clunky Hero is een “verhaalgedreven, platformer metroidvania, met een vleugje RPG, hack’n’slash en veel humor”. Praat met personages, los zijmissies op, koop en vind items, wapens en wearables en geniet van de handgetekende achtergronden terwijl je het verhaal doorloopt:

In een dorp ver, ver weg, leefde een saaie boer genaamd Rufus een gewoon leven. De baas in huis was zijn vrouw, Brunilde, een buitengewoon slimme en grappige vrouw die je niet bepaald “knap” zou noemen. Het leven was leuk en gelukkig in het dorp, totdat op een dag, gewekt door een magische vergissing, de Evil One zijn volgelingen door de stad begon te verspreiden en afschuwelijke daden beging tegen de mensen. De ergste was de ontvoering van Brunilde. Ze werd uit Rufus’ handen gerukt en gevangen gezet in het kasteel van de Boze. Getransformeerd in een blond poppenmeisje met een eendje, staart ze nu de hele tijd naar zichzelf in een handspiegeltje.

Clunky Hero is vanaf 25 januari verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!