Hellboy Web of Wyrd komt naar de Switch

  • Nieuws

  • 10 dec 22 om 18:02

  • Rik

In de nacht van donderdag op vrijdag Nederlandse tijd werden The Game Awards weer live uitgezonden vanuit Los Angeles. Alle grote Nintendo-awards en aankondigingen hebben we live voor jullie bijgehouden, maar er was één multiplatform aankondiging die we over het hoofd hadden gezien (het was laat, okee?). Hellboy Web of Wyrd komt ook naar de Switch!

Hellboy Web of Wyrd is een roguelite action adventure-game die draait om de antiheld Hellboy van uitgever Dark Horse Comics. De game wordt ontwikkeld door Upstream Arcade en uitgegeven door Good Shepherd Entertainment. Het spel maakt gebruik van een duistere cellshaded artstyle die aansluit bij de Comics van Hellboy. Hellboy-bedenker Mike Mignola werkt actief mee aan de titel. Net als in zijn stripverhalen zal Hellboy verschillende losstaande avonturen beleven in de game, maar elk van de avonturen is linksom of rechtsom verbonden met The Butterfly House. De officiële omschrijving van de game zegt hier het volgende over (vertaald):

The Butterfly House, gebouwd in 1962 door occultist Pasquale Deneveaux, is meer dan alleen een woning; het is een poort. De perverse hoeken en niet-Euclidische geometrieën zijn ontworpen met een enkel vals doel voor ogen: het openen van deuren naar een verschrikkelijke en fascinerende dimensie genaamd The Wyrd.

Twintig jaar later wordt een agent van de B.P.R.D. op een verkenningsmissie naar het huis gestuurd en raakt vervolgens vermist. Het is aan jou – Hellboy – en je team van agenten van het Bureau om je vermiste collega te vinden en de geheimen van The Butterfly House bloot te leggen.

Tijdens het onderzoek verken je wonderlijke en vreemde gebieden in The Wyrd, waar krachtige monsters, vergeten godforms, prachtige schatten en machtige geheimen te vinden zijn. Maar wees gewaarschuwd, want in de verste uithoeken van The Wyrd sluimert een oeroud kwaad… een kwaad dat staat te popelen om losgelaten te worden.

Bekijk de TGA-trailer voor Hellboy Web of Wyrd hieronder:

Hellboy Web of Wyrd heeft nog geen releasedatum, hou N1-UP in de gaten voor meer updates over de game.

Kan jij niet wachten om de duistere demonen te trotseren in Hellboy Web of Wyrd? Of dans jij toch liever op mierzoete K3-liedjes in Just Dance? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!