Groot nieuws: Vanaf 1 juli zet N1ntendo volgende stap als N1-Up

  • Nieuws

  • 19 jun 21 om 11:30

  • Erik

  • 0

We kunnen het eindelijk met jullie delen: vanaf 1 juli krijgt N1ntendo een naamsverandering én nieuwe website. Alvast een hartelijk welkom bij N1-Up!

Klinkt goed, niet? De naam N1-Up is tegelijkertijd een ode naar ons verleden én naar de toekomst. Na meer dan tien jaar N1ntendo, door ons en jullie liefkozend N1, genoemd, is het eindelijk tijd voor de volgende stap. En hoe dit beter te laten zien dan met een referentie naar N1ntendo’s, befaamde 1-up paddenstoel? Oh, en natuurlijk een épische (althans, vinden wij) nieuwe website en huisstijl!

Wat kunnen jullie verwachten?
Wij blijven doen wat wij het leukst vinden: jullie voorzien van alles dat met Nintendo en de Nintendo Switch te maken heeft. Dus: het heetste nieuws, tofste specials, scherpste review en natuurlijk elke twee weken een nieuwe podcast / stream!

Onze nieuwe website is er nóg meer op ingericht (check de afbeeldingen hieronder voor alvast een sneak-peak!) om dit zo goed mogelijk aan jullie te voorzien. Denk aan Quality of Life-upgrades als een soepele mobiele ervaring, een uitgebreide gamedatabase, een epische Twitch-stream bovenaan de website als we live gaan en natuurlijk een klok die wél op tijd loopt.

En wees gerust: je komt niet op een lege site terecht! de redactie heeft in haar vrije uurtjes alles wat met de Nintendo Switch te maken heeft overgezet. Dit betekent dat er meteen een uitgebreide bibliotheek aan reviews, specials en meer dan 600 games op je te wachten staat.

Tegelijkertijd nemen we echter met pijn in ons hart afscheid van ons oude forum en database. We hebben ons uiterste best gedaan om dit tóch mee te nemen, maar dit bleek helaas een te grote stap. Dit betekent dat we je willen vragen om je favoriete N1-herinneringen, berichten of reacties zeker in de komende dagen nog even op te slaan, als je die wilt bewaren! We geven echter tijdig aan als het oude N1ntendo.nl voorgoed weggaat én we hopen dat ons Discord-kanaal (ga erheen via de link!) een passende vervanger is voor het forum.

Naar de toekomst
Wat voelt het goed om dit nieuws eindelijk met jullie te kunnen delen! Binnen de redactie zijn we al jarenlang bezig met ons volgende project. Na een hele tijd aanmodderen, kwam er vorig jaar dankzij webdevelopers Mark en Randy eindelijk écht schot in de zaak – en konden we ons klaarmaken voor de toekomst.

Ik wil bij dezen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor hun harde werk. Met de redactie hebben we de afgelopen maanden honderden artikelen, games en video’s overgezet en een team van betatesters zorgde voor de spreekwoordelijke puntjes op de i. Maar natuurlijk ook dank aan jullie als lezers en fans, om het zo lang met ons vol te houden op het oude N1ntendo.nl (met een klok die inmiddels al een half uur achterloopt op de werkelijke tijd).

We hopen dan ook dat jullie om donderdag 1 juli met ons het avontuur aan gaan! Verwacht binnenkort meer nieuws, prijsvragen, streams, evenementen en andere gekkigheden om de launch van N1-Up.nl te vieren!

Namens het hele team van N1ntendo.nl,

Erik
Nieuwsmanager

PS: Maar voor het zover is – de komende twee weken vind je al het nieuws, reviews en specials natuurlijk nog op N1ntendo.nl!

Like dit bericht:

Recente artikelen

Dit zijn de best verkochte games in Europa van februari

1

Nieuws Dit zijn de best verkochte games in Europa van februari

19-03-2024

0

Karlijn

Gamestudio

0

Review Gamestudio

19-06-2021

2

Paul

Overschot aan DLC-ideeën oorzaak totstandkoming vervolg op Breath of the Wild

0

Nieuws Overschot aan DLC-ideeën oorzaak totstandkoming vervolg op Breath of the Wild

19-06-2021

1

Erik

Reageer als eerste!