Gratis The Wonderful 101 DLC nu beschikbaar

  • Nieuws

  • 19 mei 23 om 10:48

  • Dennis

  • 2

Er is gratis content toegevoegd aan The Wonderful 101: Remastered. Het eerste deel van het 2D-avontuur The Wonderful One: After School Hero kan nu gedownload en gespeeld worden!

Het eerste deel van de langverwachte gratis DLC voor The Wonderful 101: Remastered is vanaf nu te spelen. In The Wonderful One: After School Hero – Part 1 – ondergaat Luka zijn training om een held te worden. De DLC speelt als een 2D side-scroller, gemixt met de typische Wonderful 101-spelelementen.

De gratis DLC is een van de stretch goals die PlatinumGames had gesteld voor hun Kickstarter-campagne. Deze campagne had de maker opgezet om de remaster mogelijk te maken. De DLC werd eerder al geteaset als Luka’s Mission, maar krijgt nu dus de naam After School Hero. Er verschijnt later ook nog een tweede deel.

The Wonderful 101 verscheen oorspronkelijk voor de Wii U. In mei 2020 verscheen The Wonderful 101: Remastered. Deze game scoorde bij ons een 8!

Wat vind je ervan dat de stretch goal eindelijk uitkomt? Ga jij The Wonderful One: After School Hero spelen?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Pokémon Company deelt verkeerde datum HOME-update

8

Nieuws Pokémon Company deelt verkeerde datum HOME-update

20-05-2023

3

Rik

Mortal Kombat 1 komt naar de Nintendo Switch

2

Media Mortal Kombat 1 komt naar de Nintendo Switch

19-05-2023

4

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Martijn

19 mei 23 om 11:52

#9947‍

3553 XP | 413 comments

Zoveel jaar later nog DLC! Had deze game als gratis spel op de Wii U, die je mocht uitkiezen bij Mario Kart 8. Toffe actie was dat, al liet het ook zien hoe wanhopig Nintendo was, omdat de Wii U niet verkocht. Moet bekennen dat ik The Wonderful 101 niet erg veel gespeeld heb, al weet ik niet waarom. Misschien omdat het concept toch wat apart is.

Wel een spel dat ik nog eens een tweede kans wil geven. Lijkt wel of ik dat bij alle Platinum Games heb, dus misschien is het gewoon niet zo mijn merk. Weet niet wie er nog naar The Wonderful 101 omkijkt nu, maar tof dat ze de DLC alsnog uitbrengen. Misschien haal ik 'm nog eens voor de Nintendo Switch. Intussen is The Wonderful 101 één van de goedkoopst vindbare titels voor het systeem (van de games mét kwaliteit dan).

Paul

19 mei 23 om 17:41

#9951‍

3799 XP | 658 comments

Mooi inderdaad, zoveel jaar later. Fijn om te zien dat crowdfunding nog steeds kan werken!Â