Gratis 7-daags Nintendo Switch Online-lidmaatschap beschikbaar

  • Nieuws

  • 28 mrt 23 om 13:08

  • Dennis

  • 0

Wie geen abonnement heeft op Nintendo Switch Online, kan de dienst nu gratis één week lang uitproberen!

Tot en met 2 april kun je via My Nintendo voor nul platinum punten (dus gratis!) een proefabonnement nemen op Nintendo Switch Online. Je mag dan zeven dagen lang van de dienst gebruikmaken.

Dat betekent dat je onder andere retro-titels voor de NES, SNES en Game Boy kunt spelen. Daarnaast kun je games online spelen. Zo kun je de proefperiode bijvoorbeeld inzetten om komend weekend mee te doen met het Splatfest in Splatoon 3. Ook kun je met NSO de battle-royale game Tetris 99 uitproberen.

De zeven dagen gaan in vanaf het moment dat je de via My Nintendo gekregen code activeert. Let er wel op dat je dit doet vóór 3 april, anders vervalt je code!

Ga je gebruik maken van de proefperiode voor Nintendo Switch Online, maar zoek je mensen om samen online mee te spelen? Neem dan eens een kijkje in onze Koopa Café Discord, N1-UP’s online community! Hier vind je een leuk gezelschap aan gamers die graag een potje Mario Kart, Splatoon 3 of Monster Hunter Rise online spelen. Ook proberen we daar samen retro-titels uit die te spelen zijn via NSO! 

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

0

Nieuws Nintendo Live 2024 komt naar Sydney

23-04-2024

1

Rik

Terugkijken – Splatoon 3 Bloeiseizoen stream

2

Livestream Terugkijken - Splatoon 3 Bloeiseizoen stream

28-03-2023

3

Mitch

Pokémon Bank vanaf nu gratis na sluiten 3DS eShop

12

Nieuws Pokémon Bank vanaf nu gratis na sluiten 3DS eShop

28-03-2023

3

Erik

Reageer als eerste!