"Grasshopper Direct" aangekondigd voor 15 juni

  • Nieuws

  • 10 jun 23 om 03:15

  • Rik

Grasshopper Manufacture heeft hun eigen Direct-presentatie aangekondigd. De studio van No More Heroes-bedenker SUDA51 zendt hun stream op 15 juni (6:00 uur Nederlandse tijd) uit.

Eerder plaatste het bedrijf al een teaser op hun website ‘dat er iets stond te gebeuren’. De timer bij die aankondiging loopt eveneens af op 15 juni. Ook het Nederlandse bedrijf Engine Software lijkt betrokken te zijn bij (een van de) aankondigingen in de Grasshopper Direct. Dit blijkt uit een retweet van de eerste teaser van Grasshopper Manufacture. Engine Software is een studio die gespecialiseerd is in (Switch) ports van bestaande games.

De inhoud van de presentatie laat nog op zich wachten, maar het bedrijf kondigde wel alvast aan dat het werkt aan Shadows of the Damned Remastered. Dit project is nog niet bevestigd voor de Nintendo Switch. Als er tijdens de Grasshopper Direct games worden aangekondigd die naar de Switch komen, lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Grasshopper Manufacture is niet het eerste bedrijf dat in navolging van Nintendo een eigen ‘Direct’-presentatie opzet. In maart hield LEVEL-5 bijvoorbeeld nog een VISION2023-presentatie dat eveneens het Direct-format volgde.

Op wat voor aankondigingen hoop jij tijdens de Grasshopper Direct? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

De Mario Vs. Luigi Tour snelt naar Mario Kart Tour

1

Nieuws De Mario Vs. Luigi Tour snelt naar Mario Kart Tour

10-06-2023

2

Rik

Fan Friday: model van The Jackdaw (AC4)

0

Special Fan Friday: model van The Jackdaw (AC4)

09-06-2023

1

Rik

Reageer als eerste!