Gerucht: Rond E3 nieuwe Pokémon Presents-presentatie

  • Nieuws

  • 17 mei 21 om 11:26

  • Erik

Yes, please!

We hebben weer eentje voor in de geruchtenmolen: Franse leaker @KeliosFR laat via Twitter weten dat er begin juni een nieuwe presentatie van Pokémon Presents op de planning staat. Deze zou dan ongeveer gelijktijdig met de E3 worden uitgezonden.

Volgens Kelios staat de Pokémon Presents van juni in teken van Pokémon Unite en de remakes van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Zo zouden we een releasedatum voor die games te horen krijgen. Daarnaast worden er ook andere sappige details gedeeld.

Waarom we deze beste man moeten geloven? Nou, je moet het ten eerste met een flinke korrel zout nemen. En ten tweede voorspelde hij eerder correct de aankondiging van Pokémon Brilliant Diamond en Shiny Pearl en deelde hij zelfs beelden van het spel (thanks, NintendoLife) vlak voordat ze aangekondigd worden.

Laat maar komen, in ieder geval! De initiële aankondiging van de Diamond & Pearl-remakes is toch een beetje lauw ontvangen (vandaar allerlei fantrailers), dus hopelijk haalt The Pokémon Company alles uit de kast om ons alsnog te overtuigen.

De meest recente Pokémon Presents was op 26 februari. Hier werden onder andere Pokémon Legends: Arceus en Pokémon Brilliant Diamond en Shiny Pearl aangekondigd.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Waarschuwing: Mario Bros Movie is gelekt. Pas op voor spoilers!

0

Nieuws Waarschuwing: Mario Bros Movie is gelekt. Pas op voor spoilers!

30-03-2023

3

Rik

Minecraft krijgt cross-over met Dungeons & Dragons

1

Nieuws Minecraft krijgt cross-over met Dungeons & Dragons

30-03-2023

2

Thijmen

Mario Kart Tour teaset Poochy als speelbaar personage

3

Nieuws Mario Kart Tour teaset Poochy als speelbaar personage

30-03-2023

4

Erik

Reageer als eerste!