Gelekte posters Super Mario Movie tonen eerste kijk op Peach

  • Nieuws

  • 29 nov 22 om 09:06

  • Erik

Er zijn een aantal posters van The Super Mario Bros. Movie gelekt. Deze geven onder andere een eerste indruk van Princess Peach.

We zien Peach met de andere hoofdpersonages op een foto staan, waaronder Luigi, Bowser en Toad. Het is de eerste keer dat we Peach zien.

Daarnaast is er een poster met Mario en Luigi samen voor een busje. Hieruit lijkt te blijken dat ze op een bepaald punt in de film loodgieters zijn, in een stad die lijkt op New York.

Tot slot zijn posters gelekt die een personage in de spotlights zetten:

De kans is aanwezig dat we Peach vanavond voor het eerst in beweging gaan zien. Om 23:00 uur zendt Nintendo via een Nintendo Direct een nieuwe trailer van de film uit.

The Super Mario Bros. Movie staat op de planning voor 5 april 2023.

Bron: Twitter (verschillende gebruikers)

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 7

Apenknul

29-11-2022

#7700‍

427 comments

Ah sh*t, ik ben geluigi'd

Apenknul

29-11-2022

#7701‍

427 comments

Ik zie op de afbeelding van Mario, Luigi en de bus ook Pauline in de achtergrond.😮

Erik

29-11-2022

#7705‍

266 comments

Oeh, ja! Scherp!

Dabsol-Tamadachi

29-11-2022

#7707‍

261 comments

Je hebt wel goed opgemerkt dat er in de achtergrond een personage is te spotten dat sterk op Pauline lijkt want opzich best logisch zou zijn als de film draait om Mario's oorsprongsverhaal en wat wordt versterkt door het feit dat er een straatnaambordje met Brooklyn te spotten is op de achtergrond.

Rik

29-11-2022

#7714‍

529 comments

Goed gezien!

Rik

29-11-2022

#7713‍

529 comments

Dat is inderdaad New York, je ziet duidelijk de Brooklyn Bridge op de achtergrond. 

Dat verklaart ook gelijk het andere accent van Chris Pratt, Italian Americans hebben een ander accent dan echte Italianen (waar Martinet weer zijn overdreven accent op had gebaseerd). Toch hoor ik ook geen New Yorker/Italiaans accent in de paar zinnen die we Pratt hebben horen zeggen als Mario... Ben benieuwd naar de tweede trailer vanavond.

Martijn

29-11-2022

#7719‍

196 comments

Interessante slogan voor de Mario-poster:  "Plumbing's our game". Die kennen we van de Super Mario Bros. Super Show: "We're the Mario Brothers and plumbing's our game. We're not like the others, who keep all the fame. When your sink is in trouble, you can call us on the double. We're faster than the others, you'll get hooked on the brothers! Uh!" Véél gekeken vroeger, die tekenfilm!

Brooklyn is ook zo'n gegeven waar door Nintendo zelf nauwelijks ooit iets over gezegd is, zeker na Super Mario World 2: Yoshi's Island. Wel werd dit gegeven overgenomen uit de producties van DIC Entertainment, waardoor het soms (vaak per ongeluk) ook in officiële Nintendo-producten sloop. De vorige Super Mario Bros. film uit 1993 gebruikte de tekenfilm ook als uitgangspunt. Zeker in die ongedefinieerde jaren, waarin Nintendo nog flink zoekende was naar de regels van Mario's wereld, was het erg lastig om een verhaal rondom Mario te schrijven. Ook DIC Entertainment nam wat vrijheden om de Super Mario Bros. Super Show / Adventures of Super Mario Bros. 3 / Super Mario World-tekenfilmreeksen te maken.

Dit is een beetje terug naar de jaren '80 en '90, toen Brooklyn nog als feit werd beschouwd. Had tot kortgeleden niet zo verwacht dat Nintendo ooit nog terug zou grijpen naar die tijd. Ondanks alles is dat wel in het geheugen van mensen blijven hangen, ook al kwam het in de games nooit echt voor. Ben erg benieuwd hoe het verhaal uiteindelijk gaat zijn. Zoals velen verwacht ik dat de gebeurtenissen uit Donkey Kong, Wrecking Crew en Mario Bros. zich (in het film-universum) dan afspeelden in Brooklyn, van voordat Mario in het Mushroom Kingdom terecht kwam.

Dan zal Peach vanavond ook wel bewegend in beeld komen, voor het eerst? We zagen de troonzaal al. Ook is dit mogelijk een langere trailer, waar de vorige vooral als een teaser-trailer werd beschouwd. Ik ga in ieder geval kijken vanavond. Die eerste trailer vond ik erg tof, dus ben benieuwd naar meer.