Geen Zwerkbal in Hogwarts Legacy

  • Nieuws

  • 3 sep 22 om 00:32

  • Rik

  • 1

In navolging van de nieuwe trailers en info ter ere van Back to Hogwarts day, heeft de officiële website voor Hogwarts Legacy hun FAQ geüpdatet. Hieruit blijkt dat Quidditch (Zwerkbal), de populaire sport uit de tovenaarswereld van Harry Potter, geen speelbaar onderdeel van de game wordt.

Tot op heden had ontwikkelaar Avalanche Software niets losgelaten over Quidditch. Omdat er in de vrijgegeven beelden van de game wel een Quidditch-veld te zien was en er personages in Quidditch-uniforms te zien waren, speculeerden fans dat Quidditch een minigame zou worden in Hogwarts Legacy. De FAQ ontkracht deze speculatie nu definitief. Wel kun je op bepaalde momenten in de game rondvliegen op een bezemsteel. Ook kunnen sommige (vliegende) Magical Beasts getemd en bereden worden. De relevante vragen uit de FAQ en de antwoorden luiden als volgt (vertaald):

Deze beelden deden de Quidditch-speculatie opbloeien.

FAQ (Frequently Asked Questions)

V: Kan Quidditch gespeeld worden in Hogwarts Legacy?
A: Quidditch is niet speelbaar in Hogwarts Legacy. Bezemvliegen om rond te reizen en bezemrace-uitdagingen zijn wel onderdeel van het spel. Spelers kunnen ook op bezems vliegen om nieuwe en bekende locaties rond het kasteel van Zweinstein te verkennen.

V: Heeft Hogwarts Legacy bezemvliegen?
A: Bezemvliegen is een manier van reizen in Hogwarts Legacy en er zijn ook bezemraces. Spelers kunnen een vliegles volgen om hun bezemsteel vliegkunsten onder de knie te krijgen.

V: Kunnen spelers magische beesten berijden in Hogwarts Legacy?
A: Spelers kunnen een aantal magische beesten temmen, bestijgen en berijden in Hogwarts Legacy.

De volledige FAQ vind je, in het Engels, op de officiële site van de game.

Hogwarts Legacy heeft op dit moment geen releasedatum voor de Nintendo Switch. Voor andere platforms komt de game op 10 februari 2023 uit. De releasedatum voor de Nintendo Switch wordt ‘binnenkort’ gedeeld met fans.

Beïnvloedt het ontbreken van Quidditch jouw keuze om Hogwarts Legacy in huis te halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Koopa Café Aflevering 5 – Met Ant-Quipment over Pokémon Worlds

2

Podcast Koopa Café Aflevering 5 - Met Ant-Quipment over Pokémon Worlds

03-09-2022

3

Dreon

Voice of Cards: The Beasts of Burden komt uit op 13 september

0

Nieuws Voice of Cards: The Beasts of Burden komt uit op 13 september

02-09-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

jdw89

5 sep 22 om 11:04

#6599‍

60 XP | 12 comments

Zin in dit spel!