Game op Proef van oktober 2022 is nu live: OBAKEIDORO!

  • Nieuws

  • 26 okt 22 om 09:14

  • Erik

  • 0

Vanaf vandaag kun je de Game op Proef van oktober downloaden: OBAKEIDORO! De volledige game is zeven dagen lang gratis speelbaar, van 26 oktober t/m 2 november.

Om OBAKEIDORO! te kunnen spelen heb je een abonnement nodig op Nintendo Switch Online. De titel is te downloaden via de Nintendo eShop of via de gamepagina op de website van Nintendo.

Game op Proef is een initiatief van Nintendo waarbij NSO-leden games gratis kunnen testen voor een week. In augustus was dit bijvoorbeeld Ys VIII: Lacrimosa of Dana, en in juli Mario + Rabbids Kingdom Battle.

OBAKEIDORO! is een multiplayer actiespel die zowel lokaal als online met maximaal vier spelers te ervaren is. Eén van de vier is een monster, en de andere drie zijn mensen. Als mens probeer je het monster te vangen – maar als monster heb je een hoop krachtige aanvallen om het de andere drie flink moeilijk te maken. Wie komt als winnaar uit de strijd?

OBAKEIDORO! is sinds 29 augustus 2019 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

 

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

0

Nieuws The Stanley Parable krijgt fysieke versie op Nintendo

27-03-2024

2

Mark

Splatoon 3 geüpdate naar Versie 1.2.0

2

Nieuws Splatoon 3 geüpdate naar Versie 1.2.0

26-10-2022

8

Erik

Trailer voor Zoroark in Pokémon Unite

0

Nieuws Trailer voor Zoroark in Pokémon Unite

25-10-2022

4

Rik

Reageer als eerste!