Ga op zomervakantie met Shin-chan in nieuwe game!

11

Uitgever Neos Corporation heeft laten weten dat de game Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation naar het Westen komt! De game, die een Shin-chan spin-off is van de in Japan populaire My Summer Vacation-reeks, komt in augustus onze kant op en heeft een Engelse vertaling.

In de life-simulation game, speel je als Shin-chan terwijl hij zijn zomervakantie viert op het platteland van Kyushu. Ga lekker vissen, op insectenjacht, ontdek het dorp of besteed tijd met je familie in deze ontspannende game die ‘de nostalgie van een zomervakantie op het Japanse platteland’ moet weergeven. De game beslaat een tijdsbestek van dertig dagen om de hele zomervakantie te kunnen tonen.

Deze trailer werd uitgebracht voor de release in Japan

Op zomervakantie in Kyushu

De officiële omschrijving van de uitgever luidt als volgt (vertaald):

Hiroshi moet op zakenreis naar Kyushu, dus heeft de hele familie Nohara besloten te logeren bij een jeugdvriendin van Misae in Assou, Kumamoto.
Maar wanneer ze aankomen op het Kumamoto Station op hun weg naar Assou, ontmoeten ze een vreemde man die hen een nog vreemdere camera aanbiedt op voorwaarde dat ze als zijn getuigen zullen optreden…

Met zijn nieuwe camera in de hand kan Shin-chan met volle teugen genieten van zijn zomervakantie in de prachtige velden en bergen van Assou. Het landschap krioelt zelfs van wezens die hij in Kasukabe nooit zou vinden. En er zijn dorpelingen om te helpen en nieuwe vrienden te maken.
Dat gezegd hebbende… lijken deze kinderen niet erg veel op de kinderen die hij van thuis kent?

Op een koele zomernacht is Shin-chan getuige van een reusachtig schepsel dat zich aftekent tegen het licht van een volle maan. Naast het schepsel staat een vreemde man met een brede glimlach.
Het is dezelfde vreemde man die hem de camera gaf op het station…
En hij noemt zichzelf de Kwade Professor. Na deze ontmoeting beginnen er meer en meer vreemde dingen te gebeuren rond Assou…

De Westerse versie van Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation komt in augustus uit voor de Nintendo Switch.

Vind jij deze aankondiging ook zo cooliejoelie dat je er de blotekontendans van gaat dansen? Laat het ons weten in de comments! (maar hou de foto’s maar voor jezelf)

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Yosher

29-06-2022

#5670

Kijk dit vind ik dan wel een interessante game. Waarom lieten ze deze niet zien tijdens de direct?

Gaan jullie deze ook reviewen als deze er is?

Rik

29-06-2022

#5685

Te niche ben ik bang, maar ik kan je verzekeren dat ik een persoonlijke kruistocht ben gestart bij onze Dreon om een review-copy te fixen!

Yosher

29-06-2022

#5687

Haha, top, dan ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden, mocht die review copy er komen!

Bestrafer

30-06-2022

#5714

❤️

DetectivePikachu

29-06-2022

#5672

Chin-chan, Shin-chan, Shin chan (zonder streepje, met spatie)… Ik weet nou niet meer hoe dat knulletje heet… 🤡

Mitch

29-06-2022

#5675

Het is nu aangepast, de verwarring is voorbij!

DetectivePikachu

29-06-2022

#5676

Het staat nog fout in de url… 🙈

Rik

29-06-2022

#5684

Mitch is een held! Helaas gebruikten de verschillende bronnen ook verschillende spellingen (en was het al zo laat dat ik daar niet meer op lette... )

Nu sluit het artikel aan bij de officiële spelling zoals we hem in Nederland gewend waren (maar de Engelse site van de game gebruikt wéér een andere variant :sweat_smile

Apenknul

29-06-2022

#5673

Bro, ik heb van deze game gehoord, en het ziet er tof uit. Fans hadden gevraagd voor een westerse release, en ik had specifiek gevraagd voor een Nederlandse vertaling met de terugkeer van Melise de Winter als Shin-Chan. Ik ga geheid de Blote Billen Boogie doen!

reporterdavid

29-06-2022

#5688

Coolijoelie!

Maurice

29-06-2022

#5693

Heb de serie gekeken toen die nog te zien was op Fox Kids.🤣