Fysieke release voor Dezatopia + Mecha Ritz: Steel Rondo

  • Nieuws

  • 4 dec 22 om 03:27

  • Rik

Uitgever Strictly Limited Games brengt twee voormalige digital-only Switch games uit in een fysieke versie. De games Mecha Ritz: Steel Rondo en Dezatopia komen samen uit in een combo-uitgave.

Beide titels zijn Shoot ‘em ups met een retro-sausje. Dezatopia en Steel Rondo zijn losstaande games met hun eigen gameplay en verhaal. Lees hieronder de samenvatting van de games (vertaald):

Dezatopia

Vreemde en ongewone wezens bewoonden het ondergrondse van de [planeet] aarde, buiten het bereik van zonlicht en mensenogen. Tot Momoko, een door mode geobsedeerd meisje van de middelbare school, hen toevallig ontdekte. Samen smeedden ze plannen om de beschavingen boven en onder de oppervlakte te combineren om een nieuwe wereld te creëren: Dezatopia.

Mecha Ritz: Steel Rondo

Het verhaal speelt zich af in een gemechaniseerde wereld en begint met een wereldberoemde jonge wetenschapper genaamd Veloce. Op een dag vindt ze “Mecha” uit en roeit de mensheid uit met haar creatie, waardoor een metalen wereld vol Mecha’s ontstond. Loods de laatste hoop van de mensheid, een Mecha voorzien van menselijke wil, door een bestorming van vijandelijke waves. Maar als het tij van de gevechten keert en de wereld zichzelf onthult, is er misschien meer verborgen dan je denkt.

De aankondigingstrailer voor Dezatopia + Mecha Ritz – Limited Edition

De fysieke Limited Edition van het combopack komt in twee versies: de Momoko Edition en Veloce Edition. De Momoko Edition heeft een hoesomslag met artwork van Dezatopia, de Veloce Edition komt met een hoesomslag met artwork van Mecha Ritz: Steel Rondo. Beide versies hebben een omkeerbare hoesopdruk met een gedeeld coverartwork van beide games. De reguliere Momoko Edition en Veloce Edition krijgen elk een beperkte oplage van 999 exemplaren.

Links de Momoko Edition, rechts de Veloce Edition

Ook komen er twee Special Limited Editions van de Momoko Edition en Veloce Edition, elk in een oplage van 500 stuks. Deze bevatten:

  • Game de Nintendo Switch
  • Speciale Limited Edition Doos
  • Kleurrijke spelhandleiding
  • Staff Book, ca. 80 pagina’s met inzichten van de ontwikkelaar voor beide games
  • Originele soundtrack op 2 cd’s
  • Dubbelzijdige poster, A3-formaat

De inhoud van de Special Limited Editions

De Dezatopia & Mecha Ritz – Limited Edition is vanaf 4 december te bestellen op de site van Strictly Limted Games.

Ga jij deze zeldzame release aan je collectie toevoegen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

waluigi movie

2

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

5

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

5

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

Jeroen

05-12-2022

#7793‍

141 comments

De kans is zeker aanwezig dat ik deze fysiek wil hebben