Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise krijgt nieuwe betaalde DLC

  • Nieuws

  • 25 jan 23 om 11:07

  • Ness

Tijd om je goede voornemens ook ├ęcht na te komen!

Nintendo kondigde vandaag namelijk aan dat het actieve spelletje Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise drie betaalde DLC toevoegingen krijgt. Deze nieuwe content-updates. Zo voegen de EDM Workout en Rock Workout paketten zes nieuwe liedjes toe en kun je genieten van drie nieuwe natuur-achtergronden met de Nature Stages DLC. Wanneer de DLC-paketten beschikbaar zullen zijn, heeft Nintendo nog niet bekendgemaakt. Wel kun je Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise updaten naar versie 1.2.0, wat onder andere een nieuwe instructeur genaamd Leo toevoegt aan het spel. De volledige patch notes zijn te vinden op Nintendo’s support-pagina (let op: deze is in het Engels).

Kijk jij uit naar deze update? In 2019 waren wij in ieder geval geen groot fan van het origineel: dat heeft Kitty een 5 gegeven in haar review voor Fitness Boxing. Voor de twijfelaars onder ons: Fitness Boxing 2 heeft een gratis demo in de Nintendo eShop!

Bron: Nintendo via Twitter

Like dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!