First 4 Figures komt met PVC-figure Daruk uit Breath of the Wild

Daruk is de Hyrule Champion van de Gorons en bestuurder van Divine Beast Vah Rudania. Binnenkort is hij echter ook verkrijgbaar als PVC figure, gemaakt door First 4 Figures.

Daruk is het volgende personage uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, waar First 4 Figures een PVC figure van maakt. In navolging tot Link, Zelda, Rivali, Mipha en Urbosa is Daruk het zesde beeldje in deze serie. Daarbij is hij de laatste van de zes Champions of Hyrule, die nu allemaal in plastic zijn vereeuwigd. Met zo’n 30 centimeter is hij de grootste in deze lijn van figures (inclusief zijn enorme zwaard).

De onthulling was eerder vandaag. In een langere streamvideo werd Daruk volledig getoond. Zijn pose komt, net als bij de eerdere figures, overeen met het artwork dat Nintendo ook gebruikte voor Daruk’s amiibo. Deze figures zijn echter veel gedetailleerder en benutten het PVC optimaal. Je kunt de hele presentatie van Daruk hier terugkijken.

Tijdens deze stream werd Daruk’s PVC-figure vandaag gepresenteerd.

In The Legend of Zelda: Breath of the Wild was Daruk een gerenommeerde krijger, die als de Champion van de Gorons werd gekozen. Hij was een moedige, goedlachse, maar eveneens makkelijk enthousiast te krijgen vechter. Gewapend met de krachtige Boulder Breaker op zijn schouder, waren weinig vijanden tegen hem opgewassen. Hij heeft beschikking over Daruk’s Protection: een rode barrière om aanvallen mee af te kaatsen. Totdat Calamity Ganon aanviel, had hij Divine Beast Vah Radunia tot zijn beschikking.

Er zijn verschillende varianten van deze figure verkrijgbaar, waaronder een standaard-uitgave ($ 134,99) en een lichtgevende Collector’s Edition ($ 154,99), die binnenkort in winkels verkrijgbaar zijn. Bij First 4 Figures zelf is daarnaast ook een gelimiteerde Exclusive Edition ($ 169,99) verkrijgbaar ($ 159,99 als je voor 3 april 2023 besteld), die met een authentication card en in een Premium Deluxe Box komt. De pre-orders voor deze variant zijn intussen geopend op de website van First 4 Figures.

Alle PVC-figures van First 4 Figures uit Breath of the Wild naast elkaar

Met Daruk erbij zijn de Champions van Hyrule binnenkort alle zes verkrijgbaar als PVC-figure.

In februari verschenen de PVC-beeldjes van Mipha en Urbosa, redelijk kort na elkaar. Met Daruk erbij zijn alle Champions of Hyrule nu verkrijgbaar. Het is nog niet precies bekend wanneer Daruk verschijnt, maar hij staat gepland voor het vierde kwartaal van 2023.

Heb jij al eerdere figures uit deze lijn of kijk je ernaar uit om de Hyrule Champions in jouw kast te zetten? Vertel ons gerust iets meer over jouw Nintendoverzameling, in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

0

Nieuws Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

20-04-2024

0

Martijn

Call of Duty komt naar Nintendo-consoles voor 10 jaar

6

Nieuws Microsoft brengt beste versie Call of Duty naar Nintendo-systemen

01-03-2023

4

Erik

bayonetta origins key art

0

Media Dit is de volledige openingsvideo van Bayonetta Origins

28-02-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Wesleye98

1 mrt 23 om 01:03

#8997‍

431 XP | 46 comments

Perfect, dan hebben we de set compleet zodra die uitkomt