Fire Emblem Warriors: Three Hopes passeert de 1 miljoen verkopen

  • Nieuws

  • 17-08-2022 14:13

  • Rik

2

Op twitter heeft het officiële Fire Emblem Musou (Fire Emblem Warriors) account laten weten dat Fire Emblem Warriors: Three Hopes nu officieel meer dan een miljoen keer verkocht is.

De tweet is in het Japans maar laat weten dat de kaap van een miljoen verkochte exemplaren gepasseerd is. Het gaat om digitale en fysieke verkopen samen. Verder laat de tweet weten dat er een gratis demo beschikbaar is voor wie nog twijfelt over de game. De voortgang die je maakt in de demo, die de eerste drie hoofdstukken van het spel beslaat, kun je meenemen naar de volledige game. Ten slotte kun je in de onderste bijgevoegde tweet een Three Hopes-wallpaper voor PC zien. Deze is speciaal gemaakt ter ere van de miljoen verkochte exemplaren en toont bijna alle speelbare personages van het spel. De wallpaper is te downloaden via onderstaande tweet.

Het succes van Fire Emblem Warriors: Three Hopes kwam niet onverwachts voor N1-UP: in mijn review beoordeelde ik de game met een 8,7! Met name de getrouwe weergave van het Fódlan uit Fire Emblem: Three Houses en de enorme hoeveelheid content werden door mij geprezen.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes kwam op 24 juni 2022 uit voor de Nintendo Switch.

Heb jij de game of de demo al geprobeerd? Laat het ons weten in de comments! 

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Selan

17-08-2022

#6366

Verdiend! 

Duncmasta

17-08-2022

#6369

1 miljoen gamers met een wansmaak.