Fire Emblem Heroes viert launch Engage met Summoning Event

  • Nieuws

  • 16 jan 23 om 19:59

  • Erik

Fire Emblem Heroes krijgt een Summoning Event ter ere van de lancering van Fire Emblem Engage. Het New Heroes (Engage)-event start op dinsdag 17 januari.

Tijdens het evenement kun je vier helden uit deze nieuwe titel oproepen, waaronder het hoofdpersonage Alear. De personages zijn als volgt:

  • Alear: Dragon Child
  • Chloe: Fairy-Tale Flier
  • Celine: Jouous Royal
  • Alfred: Floral Protector (Re-armed Hero)

Met de helden komt ook een nieuw hoofdstuk in Book VII. Daarnaast is er een speciaal Forging Bonds-evenement waar ze centraal staan. New Heroes (Engage) start op 17 januari, 08:00 uur.

Door Fire Emblem Heroes te koppelen aan Fire Emblem Engage speel je bonussen vrij, waaronder een Bond Ring van Sharena en Alfonse. Daarnaast ontvang je 5 Orbs met opslagdata van Engage.

Fire Emblem Heroes ligt sinds 2 februari 2017 in de virtuele winkelschappen van iOS en Android, en is inmiddels aangekomen bij Book VII. Op dit moment is het Sage of Khadein?-event gaande in de game.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!