Fire Emblem Heroes krijgt Bridal Blossoms-summoning event

  • Nieuws

  • 18 mei 22 om 10:08

  • Erik

Nintendo heeft een nieuw Summoning Event aangekondigd voor Fire Emblem Heroes: Bridal Blossoms. Vanaf 20 mei kun je personages in een bruidsjurk of -pak oproepen.

Het evenement zet vier personages uit Fire Emblem: The Binding Blade  centraal: Lilina: Beaming Bride, Sophia: Prescient Bride, Cecilia: Etrurian Bride en duoheld Roy: Blazing Bachelors.

Daarnaast is Larum: Dancing Bride een beloning in Tempest Trials+ en is er een nieuwe Paralogue Story toegevoegd. Bridal Blossoms loopt van 20 mei tot en met 20 juni.

Fire Emblem Heroes is sinds 2 februari 2017 verkrijgbaar voor iOS en Android. Op dit moment loopt ook het Beyond Control-event, waar je helden met een duister randje kunt verwerven.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Maker Stardew Valley deelt nieuwe update over Versie 1.6

0

Nieuws Maker Stardew Valley deelt nieuwe update over Versie 1.6

03-12-2023

1

Karina

Mario_kart_banana_peel

9

Nieuws Retro Studios in eerste instantie niet enthousiast voor Mario Kart 7

18-05-2022

7

Evelyne

Pokémon HOME ondersteunt nu Legends: Arceus en Diamond & Pearl-remakes

5

Nieuws Pokémon HOME ondersteunt nu Legends: Arceus en Diamond & Pearl-remakes

18-05-2022

4

Dennis

Reageer als eerste!