Fire Emblem Heroes krijgt bezoek van Ascended Celica en meer helden

  • Nieuws

  • 18 jul 22 om 19:26

  • Erik

  • 0

Fire Emblem Heroes krijgt een nieuw Summoning Event, Special Summon: Ymir & More. Deze bevat onder andere Ascended Celica.

Het Summoning Event bevat vier helden. Drie hiervan komen uit Fire Emblem: Shadows of Valentia voor de Nintendo 3DS: Celica (Valentia’s Hope), Est (Sweet Baby Sis) en Kamui (Wandering Blade). De laatste komt heet Ymir (Mother-Life) en komt uit de verhaallijn van Fire Emblem Heroes.

Special Summon: Ymir & More start op 19 juli om 09:00 uur. Het evenement komt ook met een nieuw hoofdstuk in het verhaal.

Fire Emblem Heroes kent om de zoveel weken een nieuw Summoning Event. Eind juni werd Xander: Gallant King toegevoegd als Legendary Hero. De titel is sinds 2 februari 2017 beschikbaar voor iOS en Android.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

0

Nieuws River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

26-04-2024

0

Dennis

WayForward publiceert lanceertrailer voor Spidersaurs

0

Media WayForward publiceert lanceertrailer voor Spidersaurs

18-07-2022

2

Erik

Oddworld Soulstorm aangekondigd voor Nintendo Switch

1

Nieuws Oddworld Soulstorm aangekondigd voor Nintendo Switch

18-07-2022

2

Erik

Reageer als eerste!