Fire Emblem Engage stelt je aan oudgediende Anna voor

  • Nieuws

  • 24 nov 22 om 19:10

  • Erik

Nintendo heeft wederom beelden van Fire Emblem Engage gepubliceerd die ingaan op een bepaald personage. Ditmaal is Anna aan de beurt.

Anna is een handelaar-in-training in Fire Emblem Engage. Ze reist over de wereld in de hoop dat ze schatten vindt die ze voor een hoge prijs kan verkopen. De jongedame start als Axe Fighter. Een klasse met veel aanvalskracht, maar een zwakke verdediging.

Anna duikt op in vele iteraties van de Fire Emblem-spellen, en neemt doorgaans de rol van handelaar op zich. Ze is dikwijls ook speelbaar, en ook ditmaal is dat het geval. Ditmaal oogt ze wat jonger dan in voorgaande delen.

Nintendo en Intelligent Systems introduceren regelmatig de nieuwe personages in Fire Emblem Engage. Ze maakten we onder andere kennis met Celica, Alfred en Celine en Marth. De titel verschijnt op 20 januari 2023 voor de Nintendo Switch.

 

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Reageer als eerste!