Fire Emblem Engage geüpdate naar Versie 2.0.0; Fell Xenologue beschikbaar

  • Nieuws

  • 6 apr 23 om 15:25

  • Dennis

  • 0

Fire Emblem Engage is bijgewerkt naar Versie 2.0.0. Naast enkele patches voegt deze update ook de Fell Xenologue toe voor bezitters van de Expansion Pass!

Wie Fire Emblem Engage nu bijwerkt naar Versie 2.0.0 ontvangt enkele verbeteringen aan de game. Deze vind je onderaan dit bericht. Naast deze patches voegt het ook het vierde en laatste Pakket aan DLC toe voor bezitters van de Expansion Pass.

In dit vierde Pakket zit de Fell Xenologue, een nieuw avontuur waarin je in een parallelle wereld op zoek gaat naar zeven Emblem Bracelets. Je gaat de strijd aan met personages die in de normale wereld je vrienden zijn. Ook bevat het vierde Pakket nieuwe personages, locaties, kaarten en klassen.

Fell Xenologue trailer

Het hoofdspel ontvangt ook enkele verbeteringen, die moeten zorgen voor een prettigere ervaring. Daarnaast is Update Bonus toegevoegd, welke je extra items geeft wanneer je de Somniel betreedt vanaf hoofdstuk 5. Ook is de extra content die je eerst kreeg door te linken met de mobiele game Fire Emblem Heroes, nu voor iedereen te downloaden in de Nintendo eShop.

Ga je de strijd aan in de Fell Xenologue? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Maker Bayonetta Origins begrijpt lagere framerate Paper Mario

0

Nieuws Maker Bayonetta Origins begrijpt lagere framerate Paper Mario

29-04-2024

1

Rik

Nintendo en Illumination Studios open voor meer samenwerkingen

4

Nieuws Nintendo en Illumination Studios open voor meer samenwerkingen

06-04-2023

3

Erik

Final Fantasy Pixel Remaster lanceert 19 april op Nintendo Switch

4

Nieuws Final Fantasy Pixel Remaster lanceert 19 april op Nintendo Switch

06-04-2023

5

Erik

Reageer als eerste!