Fire Emblem-designer ontwierp Pokémon voor Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 13 jan 23 om 09:11

  • Erik

Ysusuke Kozaki, character designer van de Fire Emblem-franchise, onthult dat hij meerdere Pokémon heeft ontworpen voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Hij was de bedenker van Cetoddle en Cetitan, maar ook van Varoom en Revavroom. Met de onthulling deelt hij ook een nieuw stukje artwork waar de Pokémon opstaan.

Kozaki zegt er het volgende bij (vertaald):

“Bij Pokémon Scarlet & Violet had ik de leiding bij het ontwerp van Cetoddle en Cetitan en Varoom en Revavroom, onder supervisie van Game Freak. We streefden naar een ontwerp dat mensen over de hele wereld enthousiast en aan het lachen maakt. Ik wens jullie allemaal een geweldige reis naar Paldea!”

Yusuke Kozaki is de hoofd character designer van Fire Emblem: Awakening (2013) en Fire Emblem Fates (2016). Hij werkte eerder ook al mee aan Pokémon Sword & Shield en Pokémon GO.

Eerder maakte James Turner, art director van Pokémon Sword & Shield, dat hij Professor Sada en Turo had ontworpen (link naar Twitter)  voor Scarlet & Violet. Eerder maakte hij onder andere Trevenant en Golurk. Turner is recentelijk een nieuwe studio begonnen.

Wat vind jij van het design van deze Pokémon? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!