FAR: Changing Tides komt op 1 maart naar Nintendo Switch

0

Met een nieuwe trailer maakt uitgever Frontier een definitieve verschijningsdatum bekend voor FAR: Changing Tides: 1 maart 2022.

De Pre-Order Trailer toont daarnaast nieuwe sfeerbeelden van dit bijzondere avonturenspel op het water. In de game bouw en bestuur je je eigen zeilschip, en ga je op zoek naar materiaal en een verloren maatschappij. De makers noemen de game rustgevend en toegankelijk.

FAR: Changing Tides is het vervolg op het veelgeprezen FAR: Lone Sails uit 2018. “Het gevoel van eenzaamheid, de subtiele muziek en het gebrom van het voertuig bieden een ervaring die ik in geen enkele game eerder gezien heb”, schreef Paul hierover in zijn review.

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.