Fall Guys-developer bevestigt uitstel Switch-versie naar 2022

0

Mediatonic heeft bevestigd dat de Nintendo Switch-versie van Fall Fuys: Ultimate Knockout pas ergens in 2022 verschijnt. 

De game zou eigenlijk in de zomer verschijnen maar werd toen al uitgesteld. Toen vertelde Mediatonic dat de extra tijd het team in staat zou stellen om “functies toe te voegen zoals crossplay”. Op de website van Fall Guys valt het volgende statement te lezen (vertaald):

We weten dat iedereen enthousiast is over de komst van Fall Guy naar Nintendo Switch en Xbox, en met goede reden. Er zijn veel speculaties op sociale media die deze nieuwe console-releases koppelen aan de Season 6-lancering en we willen duidelijk maken dat dat niet het geval is, zodat niemand in verwarring achterblijft op zoek naar de game op deze platforms. Bedankt voor jullie geduld, het is een van onze topprioriteiten in actieve ontwikkeling en we kunnen niet wachten om in 2022 meer details met jullie te delen.

Fall Fuys is een kleurrijke obstakelrace die je online speelt met groepen van zestig. Als je van het parcours afvalt, ligt je uit de race. Weet je het einde te bereiken, ga je door naar de volgende ronde. Uiteindelijk gaat het erom dat je als eerste de kroon aan het einde van het reeks parcoursen weet te grijpen.

Zat jij te wachten op de Nintendo Switch-versie van Fall Fuys: Ultimate Knockout? Laat het weten in de comments!

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.