Enquête wakkert geruchten over Mario Party-DLC aan

  • Nieuws

  • 7 mrt 22 om 14:29

  • Rik

  • 3

Laat het maar aan de Nintendo-community over om de geruchtenmolen op volle toeren te laten draaien. Een Youtube-enquête heeft fans van Mario Party Superstars in beroering gebracht. De enquête zou namelijk hinten op toekomstige DLC voor de game. 

De enquête, die bij wijze van advertentie voor het afspelen van een Youtube-filmpje wordt geplaatst, vraagt gebruikers voor welke game ze downloadbare content zouden aanschaffen. De genoemde titels in de enquête zijn:

  • Hot Wheels Unleashed
  • Mario Kart 8 Deluxe
  • Animal Crossing: New Horizons
  • Mario Party Superstars
  • Geen van allen

Wordt het feestje voortgezet met DLC?

Van deze games is Mario Party Superstars de enige titel die nog geen (aangekondigde) DLC heeft. Hot Wheels Unleashed en Animal Crossing: New Horizons hebben op dit moment al DLC-uitbreidingen beschikbaar. Mario Kart 8 Deluxe krijgt vanaf 18 maart maar liefst 48 nieuwe DLC-tracks verdeeld over meerdere waves. Hoewel de enquête geen garantie is dat er DLC in de maak is, geeft het wel aan dat Nintendo benieuwd is naar het animo voor Mario Party-DLC. Onthoud dat zelfs een positieve uitslag niets hoeft te betekenen voor Mario Party Superstars, mogelijk neemt Nintendo deze informatie mee naar de ontwikkeling van een vervolg in de serie.

Met dank aan Discord-lid Diamondaan voor het melden. Ook (gratis!) lid worden van de leukste Nederlandstalige Nintendo-community op Discord? Klik dan hier!

Zou jij DLC aanschaffen voor Mario Party Superstars? En waar zou deze uit bestaan als jij het voor het zeggen had? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Switch-versie Pillars of Eternity 2 geannuleerd

1

Nieuws Switch-versie Pillars of Eternity 2 geannuleerd

07-03-2022

0

Rik

Hop-and-Go-Seek summoning event naar Fire Emblem Heroes

0

Nieuws Hop-and-Go-Seek summoning event naar Fire Emblem Heroes

07-03-2022

0

Erik

Discussieer met ons mee! 3

Lucas

7 mrt 22 om 14:47

#3970‍

638 XP | 123 comments

Ik hoop echt zo enorm op Mario Party DLC. De enige stages die ik speel zijn dat bos en vooral het spooklevel. Hoop echt dat ze meer van dat soort levels toevoegen. Ook het cowboy level uit Mario Party 2 zou top zijn.

Apenknul

7 mrt 22 om 17:07

#3972‍

3756 XP | 707 comments

Jaaa, Dat zou fijn zijn. Ik speel graag op Space Land, Peach's Birthday Cake en Yoshi's Tropical Island.

Ik zou graag DLC in de vorm van nieuwe borden, zoals Western Land en Waluigi's Island. Maar ook Chilly Waters en DK's Jungle Adventure.

Ook nieuwe personages zijn welkom, want het aantal wat we nu hebben vind ik nog maar magertjes. Ik zie graag King Bob-omb, Diddy Kong, Pauline, Boom Boom, Paratroopa, Rex, Ninji, etc als toegevoegde characters in de lijst.

Ribbelchips

8 mrt 22 om 14:02

#3978‍

918 XP | 177 comments

Zou enorm welkom zijn want de bestaande borden hebben we inmiddels wel gezien hier. Wat MP 4 en 5 borden zouden welkom zijn.